• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Kırık beyaz gelinlik olur da kırık beyaz babet niye olmasın :)

..Merve..

Oğlum Abi Oluyorrrr :)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
4.356
30
163
düğünümde giyeceğim kırık beyaz babetim kızlar... :1rolleyes:

Nişanlımla aynı boyda olduğum için babet giymem lazım sırnaşık şey

Kırık beyaz gelinliğime iyi gider die düşündüm :1rolleyes:

sizce ? :icecream:

Eklentiler

• $Görüntü066.jpg
    $Görüntü066.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 109
bende babet giymiştim canım eger gelinligini yaptırmadıysan 1 -2 cm kısa yaptır cunku babet yerle bitişik oldugundan gelinligiin devamlı ayagının altına girer ben yasadım bunu kuyrukluydu bide gelinligim rahatsız oldm

Şuan yapım aşamasında gelinliğim canım konuşurum kadnla zaten yarın provam var :) b3bish tşk ederim canım sana da yerimseniben

bende siyahı kardeşimde de her rengi var bunların çok hoş duruyor bence

bende siyahı kardeşimde de her rengi var bunların çok hoş duruyor bence

Bende Bu babetin 24564156456410534 tane çeşidi var :bbo: e nişanlımla aynı olunca boylarımız istr istemez her düz ayakkabıyı attım stoklarıma :bbo: nişanlımla tanışmadan önc 2 tane topuklu ayakkabı almıştım 1 kere bile giymiştim kahverengi olanı daha da giyemedm benneyaptımki ama kimseye de vermedim kızım olursa ona saklıyorum :roflol: belki evlendikten sonra kocamdan ayrı başka bi yere gidersem o şekilde giyerim :lepi: amaaan offf kötü ya kızlar bayan dediğin topuklu giyer yaaa :sinifsinif:

bende merak ediyorum gelinlik için ufak topukludamı yok çünkü dediğin gibi, baya topuklu giyer.ben öyle bişey düşünüyorum babet ve gelinlik olmaz gıbı sanki

anam bunu siyahı var bende
gecen yaz 15 tlye almıştım..
ama hiç rahat degil..tokası ayagımı vuruyor.

yoo bende bir kaç modeli var gayet rahat ayaktan ayağa değişir tabii canım

super ewet cnm ya ayaklarımı vurduğu için hiç ayakkabı giyemem spordan başka

bende de burbery desenlisi var bunun
çok severek giyiyorumm
gelinlik için de hoş olur bence...

düğünde bende babet giyemeyi düşünüyorum. hem rahat hemde boy sorunu var :ecrin_bebek: bu babetde çok güzel olur

bende babet giyeceğimde model olarak genelde aynı tarzzlar var biraz daha farklı modeller olsa daha iyi olmazmı :sm_confused:

canım hoş duruyo neden olmasın hayırlı olsun simdiden dügünün bitanemmmopuyorumnanaktan

Back