Kırık ayak

Şu an atelin baskısı hariç hiç ağrım yok. Yani normal koşullarda bir doktorun para için böyle bişey yapmasına ihtimal dahi vermem. Ama bu doktor hariç 2 ayrı çekilen röntgenlerde kimse kırık göremeyince ben de şüphe ettim. Yarın birkaç ortopediste daha göstereceğim röntgenler.

Korunaklı biyerdeyse üstünr bile basabilirsin benimki bilekteydi üstüne basip taksiye binmiştim morarma varsa büyük ihtimal kırık benim tabanımin ortası mos mor olmustu
Bende de morarma var. Parmaklarımın bir kısmı ve araları ile ayağın dış yanı hat şeklinde morardı.

İlki daha eskiydi diye düşünüyorum. İkinci boya donanımlıydı çünkü. Ama sağlık sektöründen fakat işin uzmanı olmayan birkaç kişi ilk röntgenin daha kaliteli bir çekim olduğunu söyledi. O kadar her kafadan bir ses çıkıyorki. İnanılmaz da hızlı duyuldu. Duyan arıyor, herkes birine danışıyor falan. Gerçekten ne düşüneceğimi şaşırdım

Kirik ayrica cikik da yasamis biri olarak, kirik cok cok kotu agri yapar atesiniz bile cikar, cikak ve burkulmalar oyle değil anlarsiniz bence, gerci benim ki kotu bi kirikdi atesim bile yukseliyordu

Hayır ilk olduğu an hariç asla yoğun bir acı hissetmedim. Hele üzerine basmazken hiçbir zaman acı olmadı.
Anlattığınıza bakılırsa kırık değil gibi , ama yine de yanlış yönlendirmek istemem isterseniz başka doktora da görünün emin olmak için , geçmiş olsun bu arada

Çekilen röntgenin açısı farklıdır ama parçalı kırığı fark edemeyen dr da ne bileyim? Hiç bir sağlık personelinin olmayan bir şey için uğraşacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Benim de ayak parmağım kırılmıştı, ilk kırıldığı an hariç üzerine basmadığım taktirde ağrı hissetmiyordum. Acil pratisyeni kırığı göremedi. Zedelenme dedi gönderdi. Sonrasında üzerine basamayınca ben uzman bir doktora gittim. Ayağımda kırık olduğunu söyledi. Ayağım şişmişti ve morarmıştı, ayrıca üzerine basamıyordum ve basmaya çalışırsam yoğun acı hissediyordum. Her kırık öyle durduğu yerde çok ağrı yapmıyor. Bence kırığınız var. Prof anlamıştır.

Valla artık insan doktorlara da güvenemiyor, aynısını yeğenimin başına geldi ...

Geçmiş olsun. Bazı kırıklar, özellikle ayakta mikro kırık seviyesinde olup rontgende görünmez, veya zor görünür. Sizde de böyle bir durum var idiyse, üç gün boyunca belki de üstüne bastınız, ters hareket ettiniz, kötüleşmiş olabilir. Tabi her şey mümkün ama profesör olmuş doktorun, zaten muayene ücretini almış, kırık olmayan ayağı, ameliyatlık bir durum da yok, sırf para almak kırık demeye tenezül edeceğini düşünmüyorum.

Kirik ayrica cikik da yasamis biri olarak, kirik cok cok kotu agri yapar atesiniz bile cikar, cikak ve burkulmalar oyle değil anlarsiniz bence, gerci benim ki kotu bi kirikdi atesim bile yukseliyordu
Çok geçmiş olsun. Benim hiç bu tip şikayetlerim olmadı. Şüpheye düştüm bu sebeplerle. Bugün birkaç doktor daha görecek röntgenleri.

Anlattığınıza bakılırsa kırık değil gibi , ama yine de yanlış yönlendirmek istemem isterseniz başka doktora da görünün emin olmak için , geçmiş olsun bu arada
Çok teşekkür ederim. Bugün birkaç doktora daha röntgenleri göstereceğiz. Duruma göre tekrar muayeneye gideceğim.

Çekilen röntgenin açısı farklıdır ama parçalı kırığı fark edemeyen dr da ne bileyim? Hiç bir sağlık personelinin olmayan bir şey için uğraşacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun.
Ben de sanmıyorum açıkcası ama kırık diyen hariç kimse o kırığı göremeyince, kırığa dair bir belirti olmayınca insan şüpheye düşüyor. Boştan yere de haftalarca alçıyla uğraşmış olmak istemiyorum.

Böyle hikayeleri olan da çok var o yüzden iyice kafam bulanıyor gerçekten. Bugün birkaç doktor daha görecek röntgenleri. Akıbetim belli olacak bakalım.

Valla artık insan doktorlara da güvenemiyor, aynısını yeğenimin başına geldi ...
Öyle. 2 doktordan biri sorunlu. Umuyorum profesör yanlış görmüştür de kırık yoktur. Profun olduğu hastane parayı sevmesiyle meşhur bir hastane. Oğlumun rutin kontrolleri falan için de gidiyoruz. Daha önce de para ile alakalı sorun yaşadık orada. O yüzden şüpheye daha çabuk düşüyorum. Açıkcası inşallah da şüphelerim doğrudur. Neredeyse yaz boyu kırık ayakla gezmek istemiyorum. Üstelik 2 yaşında oğlum var.

Evet ilk doktor bir şey yok diyince neredeyse normal hayatıma devam ettim. Baya bi gezdim, denize bile girdim hatta. Çok olmasa da kullandım yani ayağı. 2. Doktor bunların etkilemiş olamayacağını söyleyip baya da ilk doktoru gömdü herkes doktor olamıyor falan diye. Uzmanlıkları tabiki farklı ama bir doktorun kırığı görememe ihtimali de çok saçma geliyor. Bugün başla doktorlar da görecek röntgenleri, akıbetim belli olacak bakalım

Çok geçmiş olsun.
Kırık da olsa çıkık da olsa burkulma da olsa her türlü zor.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…