Evet morarma var. İlk günün gecesi morarmaya başladı. 2. Gün çok morarmıştı. Bugün morarma daha çok bölgede vardı ama çok moraran yerlerin rengi açılıp şişlik inmeye başladı.Morarma var mı? Durumunuz iyiye gittiyse sadece burkulmadır.
Aslında bence daha iyiye gidiyor. Bugün üzerşne basınca ağrı biraz fazlaydı ama şişlik ve morarma azalmaya başlamış gibiydi. Şu an ateşe sarılı hiç ağrım yok.3 gün önceyse ve sadece burkulmaysa acısının yavaş yavaş geçmesi gerekir. Ben ayağımı sıklıkla burkarim. Şişer morarir ama bir iki gün sonra ağrısı azalır yavaş yavaş üzerine basacak hâle gelir. Sizinki nasıl acısı giderek artıyor mu azalıyor mu?
Aslında azaldı gibi. Ama acı çok fazla olmadı hiçbir zaman. Ben de o yüzden acaba kırık değil mi diye şüpheye düştüm. Üstüne basmadığım sürece hiç acı yoktu zaten. Tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.Tam inanmadıysanız başka doktora da gösterin yeni çekindiğiniz röntgeni. Kırıksa kemik çorbası falan iyileşmeyi hızlandırıyor içmeye çalışın. Ama burkma olsa şimdiye hafiften acınız azalırdı
Hayır ilk olduğu an hariç asla yoğun bir acı hissetmedim. Hele üzerine basmazken hiçbir zaman acı olmadı.Tamam burkulmada ağrı yapar ama krem sürüp sarılınca hafifler ağrısı , 2 3 günde düzelmeye başlar zaten, ama Kırık çok daha fena durulmaz bir agri acı çekersiniz , birde parçalı kırık diyorsunuz yani, ben düştüğümde ayak baş parmağım çatlamıştı, ben anladım çünkü resmen kemiğimin biber gibi yandığını hissettim, annem buz koydu ayağıma ağlamaya başladım, kırıldı hastaneye gidelim dedim araba gelip hastaneye gidene kadar acıdan yerimde tepindim :)) çünkü daha önce de burkulmuştu ayağım aynı acı değildi , sizde böyle acı bir ağrı hissediyor musunuz ?
Anladım, demekki görmemiş olması normal ilk doktorun. Teşekkür ederim yorumunuz için.2 ayağımı birden kırdım benimde kirık olan 2. Ayağimı farketmemislerdi 3 kere çektiler benim zorlamamla ki son 2 parmağım oynamıyordu parmaklarımı oynatınca sonunda gordüler ayak ayak bileği gibi yerlerde zor görülebiliyor kırıklar
Korunaklı biyerdeyse üstünr bile basabilirsin benimki bilekteydi üstüne basip taksiye binmiştim morarma varsa büyük ihtimal kırık benim tabanımin ortası mos mor olmustuEvet morarma var. İlk günün gecesi morarmaya başladı. 2. Gün çok morarmıştı. Bugün morarma daha çok bölgede vardı ama çok moraran yerlerin rengi açılıp şişlik inmeye başladı.
İçinizde şüpheniz kalmasın bence başkaısna da gösterin İnşaAllah hemen iyileşirAslında azaldı gibi. Ama acı çok fazla olmadı hiçbir zaman. Ben de o yüzden acaba kırık değil mi diye şüpheye düştüm. Üstüne basmadığım sürece hiç acı yoktu zaten. Tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Şu an hiç ağrım yok. Sadece atelin yaptığı baskı hissi var.Ağrı durumunuz nedir azalma var mı?