- 20 Ocak 2024
- 33
- 24
- Konu Sahibi bikahvebikitap
Öncelikle 3. bebeğime hamileyim doğumuma 2 hafta var. Eşime o kadar kırgınım ki yani burda öfke dolu birsürü şey yazmak isterdim belki o öfke sinir beni rahatlatırdı ama benimki kırgınlık şuan o fosur fosur uyuyor ben yatakta ağlıyorum. Evlendiğimizden beri benden kaynaklı hiç sorun yaşamadık yani ben dört dörtlüğüm anlamında söylemiyorum bunu ama çocuklarla ilgili bazen kendi gerginliklerim oluyordu ufak tefek en büyük hatam o olabilir. Eşimde yalan deseniz var belki ona sorsak iyi niyetli söyledi ama beni kıracak yalanları oldu ve ben hepsini bu hamileliğim sürecinde öğrendim ailemizi maddi manevi çok zora soktu insanlardan birsürü laf işittim eşimle ilgili yinede kimseye laf ettirmemeye çalıştım. Hiç küs durmadım hiç surat yapmadım şimdi kızarım 2 saat sonra bişey kalmaz bende o türde bir insanım. Ama artık bir konuda onunla ilgili bir derdimi bile anlatsam dinlemiyor anlattığım şeye odaklanmıyor bittiyse tartışacak başka şey yoksa yatıyorum gibi dalga geçerek konuşuyor benim haklı olduğumu bildiği şeyleri bile görmezden duymazdan geliyor 2 hafta sonra sezaryenle doğum yapıcam içimde korku endişe ne ararsanız var ne hissettğimi sormaz sarılıp öpmez tek tek konu konu detay veremem ama acımasızca merhametsizce bir tavrı oluştu bana karşı üstelik bir suçum günahım yokken beni kaybetmekten gram korkmuyor bir kadın olarak bunu hissediyorum aramasa ararım haklıyımdır bir konuda bozulmuşuzdur o yaklaşmaz ben yaklaşırım ben tam bir salak olduğum için sanırım böyle bir insana dönüştü. Gidecek bana sahip çıkan bir ailem var durumları iyi yani bunu da biliyor eşim öyle gidecek yeri yok düşünceside değil ama bilmiyorum artık çok kırgınım bir güzel söz bekliyorum yanımda olsun sarılsın gözüme baksın ama bu tavırları artık beni çok yordu 2 hafta sonra doğumum var neler düşünmem lazımken ben neler için ağlıyorum. Burda tecrübeli birsürü kadın var eşimin kaybetmekten korkması için ne yapabilirim ben nasıl onun aklını başına getirebilirim nasıl kırgın olduğumu ona hissettirebilirim soğuk davranmayı bile beceremiyorum gerçekten çok moralim bozuk şuan