- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.425
-
- Konu Sahibi salincaksevdam
Kırılma anneciğine, sana bir dert olan ona bin dert.
Dolup dolup patlamıştır.
Her şeyini ayrı düşünüyor, bak kaç yerde yardımı olmuş.
Kv de anne ama onun gibi mi bak?
Hiç onların borcunu mu ödeyeceğim diye düşünme.
Kendin için çalış, eline ne geçse sana kardır.
Eşine verme ama mesela.
Onun parası onun madem seninki de senin.
Allah yardımcın olsun, huzur versin içine.
Herkesin derdi başka başka..
Annem haklı tabi ki ama o laflar cok zoruma gittiEşimde ailesinden tekmeyi yedi ne arıyorlar ne soruyorlar onunda zoruna gidiyor.Gece uykudan sıçrayarak uyanıyor. Gizli gizli ağlıyor.Strestten yüz felci geçirdi.Devamlı senden başka kimsem yok diyip duruyor ama o lafı çok kırdı beni benim param ben kazanıyorum. Madem öyle sen kazanıyorsun getirdiğini yap ye bundan sonra benden bir şey bekleme dedim.
Fabrikalarda filan calısamam canım ona ne eşim ne de annem babam göndermez.bi kac kere konusu gectı. işte iğne oyasından aksesuar tarzı taçdır filan yaptım. hem dedim evde yapıyım genel olarakta ders calısırım diye dusundum ama olmuyor hep işte her zaman almıyor ki millet.
Esinin akli basina gelmis en azindan canim. Allah kolaylık versin size. Bide ev yemekleri yapan yerlere bakabilirsin aslında..
Çalışıp o tarafın borcunu odemekde zoruma gidiyor demissin peki ya annen ne yapsın her düştüğünde yetişmiş.kim için kv hatrına değil herhalde senin hatrina.sende kocana destek olmak adına çalışacaksın olan olmuş artık .anne nde elinden geleni yapmış .hiç kızma ona.dua et öyle bir annen var.üçe beşe bakma destek ol eşine bence hem kendin içinde çalış .çalışınca insan kendine geliyor psikolojik olarak da.
hadi insallah yolun acik olsun..Bazı yerlere başvurdum bi türlü nasip olmadı okullar açılsın bi kaç tanıdık var çocuklarına ders vermemi istediler 4 5. sınıf derslerine yardımcı sınav zamanları çalıştırmak gibi.Bakalım onlar olursa artık bir de iğne oyası biliyorum ordan bir şeyler yapmaya çalışıyorum havludur.Taçdır filan.
Bi o yana bi bu yana savrulmussunz su 3 sene icinde ya. Cok zor.
Bence calismalisin. Her ne is olursa olsun. Az uz deme. Sen kpss ye calisiyim ogrencilige yoneliyim diyosun. Odev yapiyim diyosun ama inan bana bende bi ogrenciyim. Size para lazimken aklin hic odevlere sarmaz. Kafan hep baska yerde olur. Alicam alicam sinavi diye calistigina degmez. Onun yerine 1 seneligine ne is olursa olsun calismalisin kurtarmalisinz bu durumdan kendinizi. Elinize para gectikce goruceksin hersey duzelicek. O zmn rahat kafayla kpss ye hazirlan derim ben.
Tabi bu arada sakin hamile kalma.
bir kucak dolusu sarılmak istedim size bir nebze rahatlamanız iyi hissetmeniz için.. umarım formasyon alıp atanırsınız bir an önce. bunların hepsi unutulur düze çıkarsınız dua edin bol bol gerçekten rahatlatıyor. devlet hastanesinden yardım almayı da ihmal etmeyin lütfen
Adil suçlu kocaniz. Annesine diyememis mi verin borcunuzu diye. Ahh ahh
Sizin hikayenizde iki tane hayali kişi var
Birisi Eşiniz o borcu üstlendiği için
İkincisi siz calismadiginiz için
Siz calismis olsaydiniz 1000 TL geliriniz olsaydi kimseye muhtaç olmazdiniz.
Eşiniz kredi bile odemese 1800 TL neye yeter ki?
Yorumlarinizida okudumda
Emeksiz ekmek olmaz sizin çalışmaya disiniz yok ben onu net birsekilxe anladim
Hic kpss hazirlanicam filan deme kazansan ne olacak sor bakalim. millet güle oynayami calisiyor sabahin korunden aksamin karanligina
Maddi durumuna üzüldüm ne yalan soyliyim etkilendim ama sizde sifir caba