- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Ana değil yaaaa, ama kadın rolunu iyi oynuyor. Ben en çok cemreyi seviyorum yaa, çok buyuk oyuncu olur, cenaze sahnesi ile tutuldum bu diziye.benimde aklıma bu gelmişti.
bu mesude ne pislik yaa!! ne biçim anasın sen!
favorim, songül benim. atarlı halleri cok güzel.
gozune ne olmuş acabaip suyun içinde açılırmış
çok dikkatlisin ben hiç farketmedimayrıntıyı farkettinizmi?
defne miydi o kız güneye aşık olduğu ortaya çıkınca spor salonuna gitti orda siyahtı ayakkabısı çıktığında pembe46. dakika
tvden izlesem farketmezdimde internetten izliyorum şu an dikkatimi çektiçok dikkatlisin ben hiç farketmedim
Ana değil yaaaa, ama kadın rolunu iyi oynuyor. Ben en çok cemreyi seviyorum yaa, çok buyuk oyuncu olur, cenaze sahnesi ile tutuldum bu diziye.
gozune ne olmuş acababari çok abartmasalar
Kafaya birşey olmamış göze olmuşkafaya taşla vurduya belki ondan kör olmuştur
Bırak lan kızı repliğini de uzun bi aradan sonra tekrar duymuş bulunuyorum6. Bölüm fragmanı.
Çok fena çok ..Eylülün annesi ne biçim anne ya böyle ana olmaz olsun kadın şimdi ağzımı bozacağım töbe töbe şey azgını tam ...
Bir pislik adama evladını değişti ...
Normal hayatta hiç duyamayacağımız bir söz.Bırak lan kızı repliğini de uzun bi aradan sonra tekrar duymuş bulunuyorum
SormaNormal hayatta hiç duyamayacağımız bir söz.
Ben de eriyorum.Sormaadracim sicaktan eriyorum adetaaaaa
Uffff
Dizide cemre ve Songülu begeniyorum birde kader .dizide sadece eylülun üzerine gidilmesini pek begeniyorum diğer kizlarinda hayat hikayeleri vardır mesela Songül biraz da onun üzerine gidilsin.
Bence Songül ve güney ileride çift olacak.güney sanki Songüle aşık olacak diye düşünüyorum.
Kızlar arasında nedense eylül ve defneyi sevmedim.Bence Eylül olayı biraz durulunca Songül ün babası falan hapisten çıkacak.Yavaş yavaş onun ve Kaderin de ailesi ortaya çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?