- 31 Ekim 2022
- 92
- 41
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sabriye36789
-
Pika sendromu gibi bir adı vardı yanlış hatırlamıyosam. Doktora gidin bir tahlil yapacak, vücudunuzdaki bazı minerallerin eksikliğinden dolayı böyle bir istek oluyor. Arkadaşım hamileyken yaşadı bunu :)26 yaşında bekarım canım duvar üzerindeki kireç tortularını demlik altındaki kireci toprağı yemek istiyor ve yiyorum ne kadar saçma gelse de garip bi şekilde ağzım sulanıyor yeme isteği oluyor daha önce başına böyle bi durum gelen var sebebi nedir acaba?
İşin garibi ne evli ne hamileyim sağ olunPika sendromu gibi bir adı vardı yanlış hatırlamıyosam. Doktora gidin bir tahlil yapacak, vücudunuzdaki bazı minerallerin eksikliğinden dolayı böyle bir istek oluyor. Arkadaşım hamileyken yaşadı bunu :)
Sağ olunKansızlık demir, kalsiyum eksikliği gibi durumlarda toprak , uç , Kömür gibi şeyleri yeme isteği oluyor diye biliyorum ,hastaneye gidip kan değerlerinize baktırabilirsiniz
Geçmiş olsun çok sağ olun hamile de evli de değilim niye böyle anlamadımBen hamileyken başıma geldi bildiğiniz aşeriyordum gidip beyaz toprak buldular yemedim ama canım cektikce kokladım habirebenim kan değerim çok düşüktü bir kaç saatlik yatış yapıp serumla takviye verdiler sonra geçti o isteğim .
Evli veya hamile olmak bir şart değil. Değerleriniz düşmüştür herkeste olabilir. sadece hamilelerde bebek beslendiği için çok daha sık ve yoğun görülür.İşin garibi ne evli ne hamileyim sağ olun
Sağ olunEvli veya hamile olmak bir şart değil. Değerleriniz düşmüştür herkeste olabilir. sadece hamilelerde bebek beslendiği için çok daha sık ve yoğun görülür.
İşin garibi ne evli ne hamileyim sağ olun
Sağ olun gideyin en yisiFarketmez ki. Hamile olsanız demek ki çok daha kötü olacak değerleriniz.
Sağlık ocağına gideceksiniz alt tarafı kan vereceksiniz çözülecek :)
Dahiliyeye giderken tok mu aç mı gidiliyor tecrübesi olanlar yazabilir mi?26 yaşında bekarım canım duvar üzerindeki kireç tortularını demlik altındaki kireci toprağı yemek istiyor ve yiyorum ne kadar saçma gelse de garip bi şekilde ağzım sulanıyor yeme isteği oluyor daha önce başına böyle bi durum gelen var sebebi nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?