Kırbaçlı infaza alkışlı destek!

peygamber efendimiz buyurmuş diye biliyordum bende.yanii recm falan değil.bi kadının namusuna leke atan olursa en az 3 şahit olsun diye.islam dini işte bu kadar güzel

Çok detaylı ilmiyorum merak ettim okudunm demin,böyle bir yazı vardı..
Recm cezasını sadece evli olup zina yapanlar için kullanılıyormuş..
Onuda şartları uygun olursa yapılıyormuş,devlet karar veriyormuş buna.

işte gördün demi abla nasıl yanlış tanıtılıyor islam şeriat bu gençlere 5 er kırbaç vurmuşlar niye işte gözdagı verecekler ya neyse bide emin olun ordakilerin çogu daha günahkardır

Birde şey var kafa karıştırıyor bazı okudukların birbirini tutmuyor,bu seferde senin benim aklım karışıyor..

İslam dini o kadar güzelki inceledikçe ,aşık olduğum bir DİN.:KK36:

Tamam çok haklsın dinimiz o kadar özel ve güzel ki,bunu kötüye kullananları ne yapacağız..
Hadi sen ben aklı başında olan insanlarız,ya başkaları ne yapacak bile bile kananlar var.
Cennette sana tapu vereceğiz diyip insan kandırdılar yıllarca..

Çok detaylı ilmiyorum merak ettim okudunm demin,böyle bir yazı vardı..
Recm cezasını sadece evli olup zina yapanlar için kullanılıyormuş..
Onuda şartları uygun olursa yapılıyormuş,devlet karar veriyormuş buna.
evet aslınsa şeriat güzel ama insanoğlu onuda bozmuş.

Tamam çok haklsın dinimiz o kadar özel ve güzel ki,bunu kötüye kullananları ne yapacağız..
Hadi sen ben aklı başında olan insanlarız,ya başkaları ne yapacak bile bile kananlar var.
ne komediydi ama o günler ya aklı basında biri buna nasıl inanır iyi sen bişey yapma git bir hocaya tapuyu al

Birde şey var kafa karıştırıyor bazı okudukların birbirini tutmuyor,bu seferde senin benim aklım karışıyor..
burada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaçgün önce kuranın mealini okumaya başladım.sebebide erkektir yapar suç kadında onun günahı daha fazla cümlesini çok duymam oldu.erkektir yapar diye ayetmi varmış merak ettim açıkcası

kanmasınlar keleşim okusunlar ,kafa patlatsınlar.. bu güzel bir din ne , nedir öğrensinler.. o kananlar cahilmi inanmıyorum asla değil. o kananlar pazara gidip domatesin en iyisini seçiyorsa .evlendiğinde yakışıklı, yada güzel olsun diyebiliyorsa inan cahil değillerdir. o kananlar nefislerine öyle hoş geldiği içindir keleşim..

burada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaçgün önce kuranın mealini okumaya başladım.sebebide erkektir yapar suç kadında onun günahı daha fazla cümlesini çok duymam oldu.erkektir yapar diye ayetmi varmış merak ettim açıkcası
hayır ya bak gördünmü işine geldiği gibi davranmak buna deniyor erkekte kadında aynı Allah ın karsısında

Zaten böyle bir ayette yoktur,tamamen kafan atmasyon bunlar yeterki kadını ezik görsünler mantığı..

kanmasınlar keleşim okusunlar ,kafa patlatsınlar.. bu güzel bir din ne , nedir öğrensinler.. o kananlar cahilmi inanmıyorum asla değil. o kananlar pazara gidip domatesin en iyisini seçiyorsa .evlendiğinde yakışıklı, yada güzel olsun diyebiliyorsa inan cahil değillerdir. o kananlar nefislerine öyle hoş geldiği içindir keleşim..

Şimdi şöyle birşey var,konunun özünde din varsa bana göre çok ince bir çizgidir..
Kendince doğrudur o,ne kadar tersini ispatlamaya çalışırsan çalış o insanın kafasındaki düşünceyi sen ben değiştiremem..
Adam bilecek cennette tapu olmadığını,parayla orada evmi alıyor kakaocum..

hayır ya bak gördünmü işine geldiği gibi davranmak buna deniyor erkekte kadında aynı Allah ın karsısında
tabikide aynı ama millet sapıtmış durumda.ona bakarsan kadının 9 erkeğin 1 nefsi var.o bir nefse dahi sahip çıkamıyor.bdv dede ikinci kadınlar suçlanmadımı hep

X