Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kiraz Kurabiye - Sütaş Tereyağ Sponsorluğunda

Yaaaaaa canım perişkom tabiki ilk önce ben yapmaliydim görünce nasıl heyecanlandım hemen nevosa koştum canım kuzum çok sevindim begenmene yorumuna, bende seni yiriimm canım kuzum
Beğenmek ne kelime bayildimmmmm
limmmmm bir kez daha ellerine sağlık sanaheeee

Ya benim bebekiiimm bal mısın kaymak mısın çok çok tesekkur ederim Allah razı olsun canım halleyimm
Kız yicem, ben senin bu tatlı dilini ya
Benim tatlı dillim, güzeller güzelim, kiraz hatunum
Rica ederim canım benim, Allah senden de razı olsun kiraz hatunum

Harikasın

Ya ben senin minnoş kirazlarını yerim kiraz güzelim çok güzel olmuş canım bayıldım , inşallah kirazlar sana uğur getirir, bu sefer sen kazanırsın güzel kalplim
Yaa kuzucum kiraz niyetine girdim zaten bakalım sonu hayır olsun kiraz kiraz dedik kiraz yaptik çok teşekkür ederim canım kuzum Allah razı olsun

Eeee ben bunu şimdi gördüm yaaa üzüldüm sosyalim bır oyum sana olurdu ne harıka olmus bu ya emeğine saglık ınsallah sen bırıncı olursun bu ay içimden geldi

Kim demiş bu kurabiye diye sanat bu sanat

Aman Allahım bu neeeee BA-YIL-DIM
Çok güzel
Bu güzelliği görmek bile mutlu etti beni...elinize emeğinize sağlık..
Çok iyi yaaaa

Kuzu resimlere bakmadan mi oy verdin senin canın sağ olsun merviskom, bebelerimi öp benim için affettim yirim sizi
Valla kendime verm 1 cicek buketini gordum ona verdim iki bide amerikan kurabıyesı gordum ona verdim üç sosyalim ya sen en altta sonradan yapmıssın gğndğzde girdiğimde yoktu oy verırken görmedim inan sonradan fark ettim hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…