- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
Artık şansına bakalım, ne olacakEmsan’mış öyle Keramika falan değil ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık şansına bakalım, ne olacakEmsan’mış öyle Keramika falan değil ha.
O tabak istiyordu sankiİnşallah kazanırsa bunu gönderseler keşke
Şansına artıkO tabak istiyordu sanki
İnşaallah olacak bu seferŞansına artık
Hatıra istiyordu yenilip bitmeyen
Hakkini nasıl öderim, başının etini yedim günlerce canım nevosum benim hakkını helal et,emeğin büyük can nevosumKirazlım sonunda tescilli Kirazlım oldun
Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Canım canom benim hem kiraz hem gerçek gibi olmasını çok istedim zaten çekirdeğini cikarmadan yemelik kiraz canım benim canom çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇokkk güzeeeellll
Bu sefer oldu gibi canımmm
Gerçek kiraz gibiler. Bir avuç yiyesim geldi harika. Ellerine sağlık Yarışmada başarılar diliyorum kiraz güzeli
Yaaa dimi cemosum tarifi bulunca zaten çıldırdım hemen nevosa gosterdim dedim ilk ben yapmaliyim çok teşekkür ederim canım cemosum benim, Allah razi olsunYahu bunlar bildiğin kiraz olmuş
Kiraz imal etmişsin canım kiraz diye satarsın bunları
Muhteşem olmuş canım bayıldım eline sağlık
Artık resmen kiraz hatun oldun
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunBayıldım ellerinize sağlık
Yaaaaa canimin içi pamuguuumm, almirayla dua eden kalbini yurim senin şeytanın bacağını kırayım artık hadi inş çok teşekkür ederim canım pamuguuumm kuzum benimOhaaaaaaaaaaa ayy ciddi ciddi kirazz olmuş bayıldımmm yaa bigün mutlaka denicem bunu yerimm o kiraz yapan elleruniii sansın boll olsunn canım sosyomm.ballu kuymağummmm inşaallahh busefer sen kazanırsınnn amin amin amin
Bibiciimm valla tadida çok güzel ben çok beğendim, icindeki leblebi resmen sürpriz gibi çok tesekkur ederim bibicimTadını bilmem ama nasıl güzel gorünuyor
Yaa dimi yaparken bile sevdim onlari ben canımAy cok tatliş yaa
Yaaaaa hemsooo kiraz biblo dimiiiiBirincilik hediyeni bulduk bile.
BAYILDIM.
Yasooooo belli etme litfen ,caktirmaManavdan kiraz alıp sunum yapmış, kabul etmiyorum
Olsun olsun bu sefer olsun ,yetti gariBence de bu sefer oldu gibi
Yaaaaa canım benim çok teşekkür ederim, çok tatlısın Allah razı olsunAyyyyy çokkkk güzel görünüyor yaaaa diğer kızlar neler yaptı bilmiyorum ama bu yarışma açık ara önde kapanır kiraz kurabiyeyle
Helal olsun canım benim senin emeğine sağlıkHakkini nasıl öderim, başının etini yedim günlerce canım nevosum benim hakkını helal et,emeğin büyük can nevosum
Eveeettt çekirdekli ama yenmelik çok teşekkür ederim hemsosuuuu Allah razı olsunçekirdekli kiraz mı o ? Ellerine sağlık hemşom,çok değişik olmus Yarışmada bol şanslar
Muhtemelen oyumun biri sana çaktırma çok beğendim ya benBibiciimm valla tadida çok güzel ben çok beğendim, icindeki leblebi resmen sürpriz gibi çok tesekkur ederim bibicim
Aşık olurum