- Emoji Skoru
- 151.852
- Puanlar
- 898
Artık şansına bakalım, ne olacakEmsan’mış öyle Keramika falan değil ha.
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık şansına bakalım, ne olacakEmsan’mış öyle Keramika falan değil ha.
O tabak istiyordu sankiİnşallah kazanırsa bunu gönderseler keşke![]()
Şansına artıkO tabak istiyordu sanki![]()
İnşaallah olacak bu seferŞansına artık
Hatıra istiyordu yenilip bitmeyen![]()
Hakkini nasıl öderim, başının etini yedim günlerce canım nevosum benimKirazlım sonunda tescilli Kirazlım oldun![]()
![]()
Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum![]()
Canım canom benim hem kiraz hem gerçek gibi olmasını çok istedim zatenÇokkk güzeeeellll![]()
![]()
Bu sefer oldu gibi canımmm
Gerçek kiraz gibiler. Bir avuç yiyesim geldiharika. Ellerine sağlık
Yarışmada başarılar diliyorum
kiraz güzeli
![]()
![]()
Yaaa dimi cemosum tarifi bulunca zaten çıldırdım hemen nevosa gosterdimYahu bunlar bildiğin kiraz olmuş
Kiraz imal etmişsin canım kiraz diye satarsın bunları
Muhteşem olmuş canım bayıldım eline sağlık
Artık resmen kiraz hatun oldun![]()
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunBayıldımellerinize sağlık
Yaaaaa canimin içi pamuguuumm, almirayla dua eden kalbini yurim seninOhaaaaaaaaaaa ayy ciddi ciddi kirazz olmuş bayıldımmm yaa bigün mutlaka denicem bunuyerimm o kiraz yapan elleruniii
sansın boll olsunn canım sosyomm.ballu kuymağummmm inşaallahh busefer sen kazanırsınnn
amin amin amin
![]()
Bibiciimm valla tadida çok güzelTadını bilmem ama nasıl güzel gorünuyor![]()
Yaa dimi yaparken bile sevdim onlari ben canımAy cok tatliş yaa![]()
Yaaaaa hemsooo kiraz biblo dimiiiiBirincilik hediyeni bulduk bile.
BAYILDIM.
Yasooooo belli etme litfen ,caktirmaManavdan kiraz alıp sunum yapmış, kabul etmiyorum![]()
Olsun olsun bu sefer olsun ,yetti gariBence de bu sefer oldu gibi![]()
Yaaaaa canım benim çok teşekkür ederim, çok tatlısın Allah razı olsunAyyyyy çokkkk güzel görünüyor yaaaa diğer kızlar neler yaptı bilmiyorum ama bu yarışma açık ara önde kapanır kiraz kurabiyeyle![]()
Helal olsun canım benim senin emeğine sağlıkHakkini nasıl öderim, başının etini yedim günlerce canım nevosum benimhakkını helal et,emeğin büyük can nevosum
![]()
Eveeettt çekirdekli ama yenmelikçekirdekli kiraz mı o ? Ellerine sağlık hemşom,çok değişik olmus
Yarışmada bol şanslar
![]()
Muhtemelen oyumun biri sana çaktırma çok beğendim ya benBibiciimm valla tadida çok güzelben çok beğendim, icindeki leblebi resmen sürpriz gibi
çok tesekkur ederim bibicim
![]()
Aşık olurum