Kiralik Gelin Araba Fiyatlari ?

Kızlar bende Mercedes Benz Amg istiyorum beyaz renk ama çok pahalı yaa 400-500 tl kadar nişanlımda BMW istiyor o da aynı fiyatlarda ama çok istiyorumm Ankarada uygun yer bilen yok mu

Avrupa yakasını şimdilik bilmiyorum ama anadolu yakasındaysanız göztepe hastanenin arka sokağında mükemmel arabalar kiralayan bir dükkan var adını bilmiyorum ama önünden geçerken hayran kaldım malum fotoğrafçı gözü yakınlarındaysanız gidip bakmanızı tavsiye ederim şiddetle :) zaten o sokağa girdiğiniz arabaları görmeye başlıyorsunuz sırayla... çok fenalar çooookk tabii belli bir fiyatı gözden çıkarmak gerektiğini düşünüyorum ama tabii girip sormadım hiç..

Göztepe, kizilkayalar tarafindaki araba galerini biliyorum.. Aman Allah'im..Arabalardan anlamayan biri olarak
agzim acik kalarak hayran hayran bakiyorum.. Kesinlikle cok tuzludur,onda hemfikiriz ..

bu fotodaki arabayı burada (kocaeli) 650 tl ye kiralıyorlar.. Hatta kocaelide olanlar bilirler foto necat var kocaelinin en ünlü ve kaliteli fotoğrafçısı şimdi o bir uygulama yapmış... Limuzin veriyor şöförlü sabahtan düğün bitene kadar , artı dış mekan çekimi istediğiniz bir mekanda , artı salonda fotoğraf çekimi ve video çekimi düğün bitene kadar.. Hepsi 2000 tl.. Ve çok kaliteli bir fotoğrafçı..

bu arada ist. da arkadaşın 66 model chevrolet i var.. daha doğrusu eski arabalarla yakından ilgileniyor. düşünen olursa yardımcı olurum

evet foto necat bi tane.. ama limuzin verdiğini bilmiyordum bak.. :))

evet foto necat bi tane.. ama limuzin verdiğini bilmiyordum bak.. :))

:)) 2008 gibi başlamış bu uygulamaya.. Gayet hoş ve başarılı buldum ben.. Birde stüdyo oya & levent var onlarda güzel çalışmalar sergiliyorlar..

ya kızlar şurada şu fiyata güzel araç kiralayan yer var diyebilecek yok mu ? ben nereye sorsam uçuyorlar maişallah.

ben de araştırdım 600 tl istiyorlar ama üstü açık olursa 900 tl civarı ve acele edin mayıs başı gibi hepsi kiralanmış olur dediler.

fiyatlar butcesi uygun olanlara uygun geliyor sanirim ki pek fazla goruluyor klasik arabalar. cok guzeller gercekten ama benim gelin arabam gunumuz arabalarindan olacak. hatta yakin bir kiz arkadasim gelin arabam olacak yani

Kızlar eğer araba kiralayacaksanız mutlaka sözleşme yapın hatta plakasını bile yazın, biz bilmediğimizden sıkıntı çektik konustuğumuz pembe Chevrolet yerine soluk mavi Chevrolet oldu gelin arabamiz

Arkadaşlar ben Ankara'da trafikte görmüştüm, sonra araya araya buldum. Fiyatları kış sezonunda 600 TL'den başlıyormuş, yaz sezonunda da 850 TL'den başlıyormuş. Pahalı gibi dursa da aslında çok hoş bir hatıra. Yol boyu herkes korna falan çalıyordu, gelin ve damadın ağızları kulaklarına varmıştı mutluluktan Ben de bir hafta sonu kiralayıp zevkine gezmeyi ve inşallah evlenirken de gelin arabası yapmayı düşünüyorum :)))) Darısı tüm bekarların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…