• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık ev eşyalı eşyasız??

Eşyalı mı eşyasız mı

• Eşyalı

OY: 3 12,0%
  • Eşyasız

OY: 22 88,0%

• Ankete Katılan
    25
Evet 2.el beyaz eşyadan korkuyorum o yüzden. Sorun çıkarması olayı.0 alacak durumunda yok şuan. Mecbur 2.el 🥲
Spotcu yerine ilk sahibinden alın beyaz eşyaları öğretmenlerin tayin dönemleri su ara. Ben belli şeyleri de 0 aldım. Mesela 2.el bir süpürge sormuştum 2bin demişti üzerine kendim koyup robot süpürge aldım. Perdelere bin demişti kendim aldım onları da.

Kızlar benim atamam yapıldı ay başı göreve başlayacağım.
Ev bakıyorum işyerimin yakınındaki mahallede ev yok olanlarsa 6000 tl den başlıyor özellikle eşyalı bakıyorum.Başka mahallelerden bakıyorum oralarda uyguna buldum ama eşyasız.Eşyalılarda çok uygun olan çok yok.ortalama 4000-5000 arası hep. O kadar para verirsem bana bişey kalmaz Faturalar,ev alışverişi vs sayarsak.
Eşyasızlarda 1000-2000 tl ya kadar ev var.Eşya alsam baştan bir ev düzmek kaça mal olur sizce sporçulardan 2.el alacağım tabi.
Hangisi daha mantıklı sizce eşyalı mı eşyasız mı?
1000-2000 civari buluyorsaniz kesinlikle eşyasız.
Öncelik belirler eşyaları zamanla alırsınız. Ilk etapta uyuma ihtiyaci için yatak,perdeler,sonra minik bir masa sandalyeler(yemek alanı)sonra ufak ufak mutfak eşyası yavas yavas ihtiyaçlarınıza göre bütçenizi yormadan alırsınız bence eşya. Epey fiyat farki var zira,kendi zevkinize göre minimalist bir düzen kurmak sizin açınızdan da daha güzel olur.

1+1 bir ev bakın sadece çamaşır makinesi ufak bir buzdolabı , mümkünse bazalı bir yatak, gardrop ve yatak için yastık, nevresim ve yorgan alın.
İki tencere 1 tava, birkaç bardak ve tabak, çatal kaşık, tost makinesi, süzgeç, ekmek bıçağı ve tahtası ve salatada vs kullanmak için borcam, basit bir kahvaltılık ilk etapta sizin mutfak ihtiyacınızı giderir. Ivır zıvırı zamanla alırsınız.
Beyaz eşyayı 1. el alın, yatak için mağazaların teşhir ürünleri oluyor garanti kapsamında onlardan alın. Gerisi zaten aileniz de yardımcı olur.
Tüm maaşı eşya taksidine bağlamayın ilk etapta evinde depozitosu kirası varsa emlakçı payı 1 maaş zaten kafadan harcanacak.
Önümüz kış faturalar artacak. Yeme içme,ulaşım, kıyafet ve sağlık giderleri de oluyor. Maaşın maksimum da yarısını takside bağlayacak şekilde alışveriş yapın ki zora düşmeyin.

Back