- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 103
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Tayin olma durumum yok. Şuan gözüken hep orda yaşayacağım.sanırım eşyasız daha gibi ama eşyalıda bakmaya devam ediyorum.uyguna denk gelirsem tutarım.En az kaç yıl oradasınız? Tayin olma durumunuz var mı? Uzun süreli duracaksanız eşyalı evde oturmak fazla masraflı olacaktır. Ben 1 yıl veya daha kısa süreli bir yerde bulunsam eşyalı evde otururum. Diğer türlü yavaş yavaş eşyalarımı alırım ya da birkaç parçayı evden götürürüm.
Durumunuz yoksa paylaşımlı evlerde de birkaç ay geçirebilirsiniz. O süre zarfında paranız da birikir.
Evet 2.el beyaz eşyadan korkuyorum o yüzden. Sorun çıkarması olayı.0 alacak durumunda yok şuan. Mecbur 2.elAşağı yukarı 10bine dizdim ben evi spotcudan hala da eksikleri var. Ama şimdiki aklım olsa Beyaz eşyaları 0 alırdım. Sürekli sıkıntı çıkıyor
Evet eşyası çok iyi olan evler zaten 10000 tl .Merhaba,birkaç ay önce bende şehir değişikliği yapıp ev tuttum ve öncelik tercihlerim eşyalıydı ama öyle gerçekten daha pahalıya patlıyordu. Kimisi iki kırık sandalyeyi,kokuşmuş çekyatıda eşyadan sayıp saçma fiyatlar çekmişti,kimisinin eşyaları çok çok iyiydi ama fiyatıda ona göreydi. Eşyasız (sadece davlumbaz seti var) bir ev bulduk, civardaki spotçulardan buzdolabı,çamaşır makinesi çözdük gayet uyguna geldi sıfır gibilerdi. Koltuklarıda aynı spotçudan aldık kendi üretimleri ve çok uyguna sıfır koltuklar üstelik renk seçeneğide vardı, yatakta ikinci el ama kullanılmamış. Nerden baksanız 10.000’e tüm eşya işini hallettik çok ekonomik oldu.
10 bin TL ye 1+1 ev de olsa o evi dizmek biraz zor diye düşünüyorum. Siz kendinizi 10 bin TL olarak şartlandırmayın bence. Halı perde su ısıtıcısı ütü gibi şeyleri ailenizin fazlalıkları ile halledebilecekseniz, ikinci el bir ihtimal olabilir.Evet eşyası çok iyi olan evler zaten 10000 tl .6000 tl dediğim öyle normal eski püskü olanlar zaten yuh didim
Yukarıda da bir üye demiş sanırım 10.000 tl yi gözden çıkarmalıyım.tabi 1 kere vercem. Eşyalar benim olacak o daha mantıklı gibi ama bakmaya devam edeyim ben.
Ailemin fazlalıklarını üni de okurken aldım10 bin TL ye 1+1 ev de olsa o evi dizmek biraz zor diye düşünüyorum. Siz kendinizi 10 bin TL olarak şartlandırmayın bence. Halı perde su ısıtıcısı ütü gibi şeyleri ailenizin fazlalıkları ile halledebilecekseniz, ikinci el bir ihtimal olabilir.
Hep orda yasayacaksaniz tabiki mantikli olan butcenize uygun olan esyasiz evi tutmak.Tayin olma durumum yok. Şuan gözüken hep orda yaşayacağım.sanırım eşyasız daha gibi ama eşyalıda bakmaya devam ediyorum.uyguna denk gelirsem tutarım.
Durumum şuanlık yok.ailem yardım eder de ben onlardan artık destek istemiyorum.çok yük oldum zaten.2.el eşya alırsam kredi kartı alıp öderim anca.
Beyaz eşya 2.elde sıkıntı arıza verse tamiri yenisi kadar yapıyorTayin olma durumum yok. Şuan gözüken hep orda yaşayacağım.sanırım eşyasız daha gibi ama eşyalıda bakmaya devam ediyorum.uyguna denk gelirsem tutarım.
Durumum şuanlık yok.ailem yardım eder de ben onlardan artık destek istemiyorum.çok yük oldum zaten.2.el eşya alırsam kredi kartı alıp öderim anca.
tayin gittiginiz yere ozellikle is yerindeki kisilere sorun, tayin gidip esyalarini satanlar oluyor çok cüzi rakamlara, nakliye parasi odemektense bu sekilde hallediyorlsr genelde.Kızlar benim atamam yapıldı ay başı göreve başlayacağım.
Ev bakıyorum işyerimin yakınındaki mahallede ev yok olanlarsa 6000 tl den başlıyor özellikle eşyalı bakıyorum.Başka mahallelerden bakıyorum oralarda uyguna buldum ama eşyasız.Eşyalılarda çok uygun olan çok yok.ortalama 4000-5000 arası hep. O kadar para verirsem bana bişey kalmaz Faturalar,ev alışverişi vs sayarsak.
Eşyasızlarda 1000-2000 tl ya kadar ev var.Eşya alsam baştan bir ev düzmek kaça mal olur sizce sporçulardan 2.el alacağım tabi.
Hangisi daha mantıklı sizce eşyalı mı eşyasız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?