- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de çok tatlı.Defne kıskanıyordu şimdi sıra onda.bu ömer ne tatli kiskanmaya basladi defneyi
çok iyi ama ömerin yengesi çok bağırarak konuşmuyo mu ya biraz rahatsız ediyo sesi azaltıyorum sahne ona gelince.. :/begenmene sevindim dizi cok sevildi reytinglerde 1cili kimseye kaptirmiyor
Bence de çok tatlı.Defne kıskanıyordu şimdi sıra onda.
çok iyi ama ömerin yengesi çok bağırarak konuşmuyo mu ya biraz rahatsız ediyo sesi azaltıyorum sahne ona gelince.. :/
yasemine gıcık oluyorum şuan 4. bölümü izliyorum kutuyu çaldıgı ortaya çıkıcak inşallahaynen cok bagiriyor ask yeniden diye dizideki mukkades gibi ha bire cigiriyor
yasemine gıcık oluyorum şuan 4. bölümü izliyorum kutuyu çaldıgı ortaya çıkıcak inşallah
off pislik ya
izlemicem o zaman 6. bölüm çıkana kadar 5iyasemine 5 bölüm daha cok gicik olcaksin,heyecanin kacmasini istemem sustum
izlemicem o zaman 6. bölüm çıkana kadar 5i
nerden bildin 6nın fragmanını bile izledim
bence dayanamadin izledin
nerden bildin 6nın fragmanını bile izledim
ya sinan defneden hoşlanmaya başladı başta da defne ondan hoşlanıyodu galiba şimdi defne ömerden hoşlanmaya başladı olaylar olaylar
sinan ömerden daha yakışıklı ama bence
hahaha ama ömer çok cool ulaşılması zor tabi öyleleri daha kıymetli oluyokendimden bildim güya biriktirecektim hepsini bir izlicektim dayanamadim
sinanin,defneye asik olcagini ikinci bölümden sonra anlamistim ve öylede oldu
ömer daha yakisikli hadi gel sinan ömer didismesi yapalim
hahaha ama ömer çok cool ulaşılması zor tabi öyleleri daha kıymetli oluyo
sinan da tam tersi duygularını belli ediyo çok cana yakın o yüzden yüzü daha bi tatlı sempatik geliyo
aman şu yasemin diziden çıksın da kimin yakısıklı oldugu önemli degil
nefret ediyorum yaa
ahahahaha ya o kıza nolmuş bi huzur sokagında tesettürlüyü oynadı şimdi tam tersi estetikli mi ne anlamadım evrim geçirmiş bence ya da aşırı makyaj.. bu yüzden de itici geliyor olabilir. defnenin ayrı bi güzelliği var çok sade makyaj yapmasına bile gerek yok :)az gülüyor ya ondanda olabilir 40 yilda bi gülüsünü yakaladimdan kiymetli geliyordur
evet sinan cana yakin
dizinin cekimine gidelim yasemini yok edelim ama sucu sen üstüne alcan
rol gereği öyle, çok güzel bir kadın arka sıradakilerden beri bilirim.ahahahaha ya o kıza nolmuş bi huzur sokagında tesettürlüyü oynadı şimdi tam tersi estetikli mi ne anlamadım evrim geçirmiş bence ya da aşırı makyaj.. bu yüzden de itici geliyor olabilir. defnenin ayrı bi güzelliği var çok sade makyaj yapmasına bile gerek yok :)
ahahahaha ya o kıza nolmuş bi huzur sokagında tesettürlüyü oynadı şimdi tam tersi estetikli mi ne anlamadım evrim geçirmiş bence ya da aşırı makyaj.. bu yüzden de itici geliyor olabilir. defnenin ayrı bi güzelliği var çok sade makyaj yapmasına bile gerek yok :)
Arka sıradakilerde ben beğeniyodum bu kızı aynen rolünden dolayı sanırım..rol gereği öyle, çok güzel bir kadın arka sıradakilerden beri bilirim.
evet doğal ama bazen aşırıya kaçıyor sakarlığı falan bence bi de patavatsızlıgıben yasemini ilk bu dizide gördüm görmez olaydim
defnenin davranislari bile dogal tatli
evet doğal ama bazen aşırıya kaçıyor sakarlığı falan bence bi de patavatsızlıgı
ajdkljsklsd oraya ben de yarıldımpatavatsizligini cok seviyorum,bacala diyorlar ya defnede ne parcalama diyor dedi yikildim gülmekten