Kiralık Aşk Star Tv

:KK70:

bence dayanamadin izledin :KK53:
nerden bildin :KK70: 6nın fragmanını bile izledim
ya sinan defneden hoşlanmaya başladı başta da defne ondan hoşlanıyodu galiba :KK70: şimdi defne ömerden hoşlanmaya başladı olaylar olaylar :KK70:
sinan ömerden daha yakışıklı ama bence :p

nerden bildin :KK70: 6nın fragmanını bile izledim
ya sinan defneden hoşlanmaya başladı başta da defne ondan hoşlanıyodu galiba :KK70: şimdi defne ömerden hoşlanmaya başladı olaylar olaylar :KK70:
sinan ömerden daha yakışıklı ama bence :p

kendimden bildim :KK70: güya biriktirecektim hepsini bir izlicektim dayanamadim :KK70:

sinanin,defneye asik olcagini ikinci bölümden sonra anlamistim ve öylede oldu

ömer daha yakisikli :KK11: hadi gel sinan ömer didismesi yapalim :KK70:

kendimden bildim :KK70: güya biriktirecektim hepsini bir izlicektim dayanamadim :KK70:

sinanin,defneye asik olcagini ikinci bölümden sonra anlamistim ve öylede oldu

ömer daha yakisikli :KK11: hadi gel sinan ömer didismesi yapalim :KK70:
hahaha ama ömer çok cool ulaşılması zor tabi öyleleri daha kıymetli oluyo :KK70:
sinan da tam tersi duygularını belli ediyo çok cana yakın o yüzden yüzü daha bi tatlı sempatik geliyo :KK70: :KK70:
aman şu yasemin diziden çıksın da kimin yakısıklı oldugu önemli degil :KK70:
nefret ediyorum yaa :KK70: :KK70:

hahaha ama ömer çok cool ulaşılması zor tabi öyleleri daha kıymetli oluyo :KK70:
sinan da tam tersi duygularını belli ediyo çok cana yakın o yüzden yüzü daha bi tatlı sempatik geliyo :KK70: :KK70:
aman şu yasemin diziden çıksın da kimin yakısıklı oldugu önemli degil :KK70:
nefret ediyorum yaa :KK70: :KK70:

az gülüyor ya ondanda olabilir :KK70: 40 yilda bi gülüsünü yakaladimdan kiymetli geliyordur :KK70:
evet sinan cana yakin
dizinin cekimine gidelim yasemini yok edelim :KK70: ama sucu sen üstüne alcan :KK70:

az gülüyor ya ondanda olabilir :KK70: 40 yilda bi gülüsünü yakaladimdan kiymetli geliyordur :KK70:
evet sinan cana yakin
dizinin cekimine gidelim yasemini yok edelim :KK70: ama sucu sen üstüne alcan :KK70:
ahahahaha ya o kıza nolmuş bi huzur sokagında tesettürlüyü oynadı şimdi tam tersi :KK70: estetikli mi ne anlamadım evrim geçirmiş bence ya da aşırı makyaj.. bu yüzden de itici geliyor olabilir. defnenin ayrı bi güzelliği var çok sade makyaj yapmasına bile gerek yok :)

ahahahaha ya o kıza nolmuş bi huzur sokagında tesettürlüyü oynadı şimdi tam tersi :KK70: estetikli mi ne anlamadım evrim geçirmiş bence ya da aşırı makyaj.. bu yüzden de itici geliyor olabilir. defnenin ayrı bi güzelliği var çok sade makyaj yapmasına bile gerek yok :)
rol gereği öyle, çok güzel bir kadın arka sıradakilerden beri bilirim.

ben yasemini ilk bu dizide gördüm görmez olaydim :KK70:

defnenin davranislari bile dogal tatli :KK16:

X