• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

bölümün ortasından azcık baktım bu bölüm çok saçma geldi devamını izlemedim. ne alaka defnenin tasarımını sevgilisinin düşmanına satması.
Artık izlemiyorum fragmanı yetiyor nedense soğudum diziden.:KK53:

bölümün ortasından azcık baktım bu bölüm çok saçma geldi devamını izlemedim. ne alaka defnenin tasarımını sevgilisinin düşmanına satması.

Defne, Neriman'ın kendisine verdiği 200 bin TL yi geri vermek için önce iş yerinden zam istedi, sonra ayakkabı modelliği yapmak için yüksek fiyat istedi. Kabul edilmeyince de Deniz'e tasarımını sattı. 200 bin TL'yi o şekilde aldı.

A bu da yeni fragman:

Defne, Neriman'ın kendisine verdiği 200 bin TL yi geri vermek için önce iş yerinden zam istedi, sonra ayakkabı modelliği yapmak için yüksek fiyat istedi. Kabul edilmeyince de Deniz'e tasarımını sattı. 200 bin TL'yi o şekilde aldı.

yok o kısmı anladım zaten ama her ne nedenle olursa olsun defnenin tasarımını denize satması saçma geldi bana. adam ömeri bitirmeye niyet etmiş koleksiyonunu çalmış, kardeşi kardeşe düşürmüş passionisi ikiye bölmüş . adamın karakteri ortada defnede bu durumdan haberdar. ömerin denizden ne kadar nefret ettiğini de biliyor. denize değil tasarım günahını bile vermemesi lazım.
kaldı ki defnenin en büyük problemi para değil, para için tutulmuş biri olduğunu ömere açıklayamamak. para sorunu çözülse ömer defneye ha borcunu ödediysen tamam o zaman aşkımız artık açık denizlerde yol alabilir demeyecek. bakalım bir sonraki bölümde toparlarlar inşallah.

Defne`nin yanağı niye çökmüş yahu.Zayıflıktan mı acaba?:KK22:

Dizi eski cazibesini yitirdi.Öylesine bakıyorum nette takılırken.

birde soner su nerimanin kiziyla ask yasada defnede rahat etse
yaseminden kurtulduk neriman cikti
nerimandan kurtulduk derkende kizi cikti
birde su sakalli adam denizmi ney ne itici bisey öyle

Back
X