- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.279
- 1.123
Artık izlemiyorum fragmanı yetiyor nedense soğudum diziden.bölümün ortasından azcık baktım bu bölüm çok saçma geldi devamını izlemedim. ne alaka defnenin tasarımını sevgilisinin düşmanına satması.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık izlemiyorum fragmanı yetiyor nedense soğudum diziden.bölümün ortasından azcık baktım bu bölüm çok saçma geldi devamını izlemedim. ne alaka defnenin tasarımını sevgilisinin düşmanına satması.
Artık izlemiyorum fragmanı yetiyor nedense soğudum diziden.
bölümün ortasından azcık baktım bu bölüm çok saçma geldi devamını izlemedim. ne alaka defnenin tasarımını sevgilisinin düşmanına satması.
Defne, Neriman'ın kendisine verdiği 200 bin TL yi geri vermek için önce iş yerinden zam istedi, sonra ayakkabı modelliği yapmak için yüksek fiyat istedi. Kabul edilmeyince de Deniz'e tasarımını sattı. 200 bin TL'yi o şekilde aldı.
aynen ilk bölümlerdeki tat yokDefne`nin yanağı niye çökmüş yahu.Zayıflıktan mı acaba?
Dizi eski cazibesini yitirdi.Öylesine bakıyorum nette takılırken.
Hep aynı konuşmalar geçiyor.Koriş iyi güzel de suyunu çıkardılar.aynen ilk bölümlerdeki tat yok
aynen artik su gercekler ortaya cikmaliHep aynı konuşmalar geçiyor.Koriş iyi güzel de suyunu çıkardılar.
Sinanı severdim Sude yüzünden ondan da soğudumbirde soner su nerimanin kiziyla ask yasada defnede rahat etse
yaseminden kurtulduk neriman cikti
nerimandan kurtulduk derkende kizi cikti
birde su sakalli adam denizmi ney ne itici bisey öyle