Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiralık Aşk Star Tv
- Konu Sahibi nilim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.279
- 1.123
- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
- 168
ayyy bölüm müthişti yaa kıyamam :)
Barış ve Elçini kutlamak lazım o son sahne neydi öyle ya çok güzel oynamışlar,duyguyu çok güzel geçirdiler bize :)
bölümü izlerken aha şimdi bişey olacak oldu olacak derken elim yüreğimde izledim resmen ama güzel bitti bidahaki bölüm güzel olur umarım Defne karakteri daha fazla saçmalamaz
Barış ve Elçini kutlamak lazım o son sahne neydi öyle ya çok güzel oynamışlar,duyguyu çok güzel geçirdiler bize :)
bölümü izlerken aha şimdi bişey olacak oldu olacak derken elim yüreğimde izledim resmen ama güzel bitti bidahaki bölüm güzel olur umarım Defne karakteri daha fazla saçmalamaz
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.279
- 1.123
Ömüs yeniden tasarım yapıyor sinan bunun hesabını nasıl verecek bakalım yasemin bile kabul etmedi.bu bölüm çok güzel olacaakkkk
- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
- 168
Ömüs yeniden tasarım yapıyor sinan bunun hesabını nasıl verecek bakalım yasemin bile kabul etmedi.
piiiiisss sinan
ama iyi ki de vermiş yoksa Defne ve Ömer bu kadar yakın olamayacaklardı,Defne yine triplerde olurdu
fragmanlar çok güzel
- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.279
- 1.123
Tasarımlara defnede yardım edermiş. Evet fragmanlar güzel.piiiiisss sinan
ama iyi ki de vermiş yoksa Defne ve Ömer bu kadar yakın olamayacaklardı,Defne yine triplerde olurdu
fragmanlar çok güzel
- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
- 168
ben bu passionisteki çalışma sistemine bayılıyorum şıkır şıkır giyinip koridorda bir tur atınca çalışmış oluyorsun. keşke benim olsaa.kem gözlü şevket gibi oldum hee.
vallahi hayaller, hayatlar napalım
ben bu passionisteki çalışma sistemine bayılıyorum şıkır şıkır giyinip koridorda bir tur atınca çalışmış oluyorsun. keşke benim olsaa.kem gözlü şevket gibi oldum hee.
ahaha nasılda nazar değdirdim kem şevket gözlerimle ama arı gibi çalışıyorlar bu bölüm
- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.279
- 1.123
Ömer'in gizli bir dövmesi varmış. biz niye göremedik. bence izin adı .ahaha nasılda nazar değdirdim kem şevket gözlerimle ama arı gibi çalışıyorlar bu bölüm