• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

bölüm alışılmadık üzere iyi gidiyor ya o araba sahnesi ve taraflı bakıyo olmayasın kısımları çok güzeldi :KK200:
sonunda kesin çakılacağız :110:

Bölümü beğendim biraz . tabi bazı sahneler disinda. Ben yaseminden beklerken sinan Ömer'in arkasından is çevirdi ondan beklemezdim.

Neriman artık defneye iyi davranir. Necmi onun sayesinde barıştı. Ama serdar karistiracak bu sefer ortalığı.

ayyy bölüm müthişti yaa kıyamam :)
Barış ve Elçini kutlamak lazım o son sahne neydi öyle ya çok güzel oynamışlar,duyguyu çok güzel geçirdiler bize :)
bölümü izlerken aha şimdi bişey olacak oldu olacak derken elim yüreğimde izledim resmen :KK53: ama güzel bitti bidahaki bölüm güzel olur umarım Defne karakteri daha fazla saçmalamaz :110:

ben daha izlemedim ama bu bölüm begenilmis fakat izlenme share% yüzde 30lardayi simdi 22lere düsmüs :KK51:

Bu son bölümü uzun süreden sonra ilk defa beğendim

Ömüs yeniden tasarım yapıyor sinan bunun hesabını nasıl verecek bakalım yasemin bile kabul etmedi. :KK62:

piiiiisss sinan:KK62:
ama iyi ki de vermiş yoksa Defne ve Ömer bu kadar yakın olamayacaklardı,Defne yine triplerde olurdu :KK48::KK48:
fragmanlar çok güzel :21:

piiiiisss sinan:KK62:
ama iyi ki de vermiş yoksa Defne ve Ömer bu kadar yakın olamayacaklardı,Defne yine triplerde olurdu :KK48::KK48:
fragmanlar çok güzel :21:
Tasarımlara defnede yardım edermiş. Evet fragmanlar güzel. :21:

ben bu passionisteki çalışma sistemine bayılıyorum şıkır şıkır giyinip koridorda bir tur atınca çalışmış oluyorsun.:-) keşke benim olsaa.:cool:kem gözlü şevket gibi oldum hee.

Defne artık salsa kendini aşka yaa
şöyle güzel itiraf etse aşkını yağmur altında
her şeyden çok kaçıyor iyice sinir oldum kıza,
bir kaç bölümdür Ömeri yücelttiler bu sefer Defneyi düzeltsinler artık :KK60:

ben bu passionisteki çalışma sistemine bayılıyorum şıkır şıkır giyinip koridorda bir tur atınca çalışmış oluyorsun.:-) keşke benim olsaa.:cool:kem gözlü şevket gibi oldum hee.

ahaha nasılda nazar değdirdim kem şevket gözlerimle ama arı gibi çalışıyorlar bu bölüm:KK45:

Back
X