Ben ev sahibiyimBenim ev sahibim dedi valla geçen sene hem de daha 3 ay olmuştu taşınalı. Ben sağlam verdim masraf size ait dedi. Kombi de eski üstelik. Gerçi benimki konudaki kadar ciddi bir sorun değildi ufak bir arızası varmış 200-300'e halloldu ben de o kadar para için dil dökmedim ama masraf fazla, sorun büyük ve daha ciddi olsa konuşurdum yani. Demirbaş olduğu için zaten ev sahibi karşılamalı. Ama şu dünyada en ters düşmek istemediğim insan kimdir deseniz ev sahibi derim. Ters düşmem için gerçekten çok değecek bir sıkıntı olması lazım. Ben 4 senedir kullanıyorsam yarı yarıya kısmında ısrar eder anlaşırdım bir şekilde. Ev sahibini savunmak değil niyetim sadece bu durum nelere sıkıntı olur onu baz alıyorum. Yani bi ters düşme yüzünden evden çık deme ihtimali, yaptırmayınca arızanın büyüme ihtimali vs vs ki ben de kiracıyım zaten tarafım belli.
Kiracı kombi bozuldu derse yetkili servis gelip yapsın, bana faturayı yolla kiradan düş derim
Uzatılcak, ters düşecek birşey yok
Ben kullanırkende bozulyor birşeyler. Bazen hepsi üst üste bozuluyor, oluyor yani napalım
Kiracıykende bu tarz konularda ters düştüğüm ev sahibim olmadı.