- 27 Aralık 2012
- 352
- 179
-
- Konu Sahibi lilith2013
Benimde 14 aylık oğlum var,merdiven yüzünden olmaz dedim,çocukla inip çıkmak çok zorCati kati cok rahat aslinda..altimizda bos.ne gurultu yapanimiz var ne gurultu yaptik diye kapiya dayananimiz .aslinda seviyorum evimide cikamiyorum iste merdiven.
Benimde 14 aylık oğlum var,merdiven yüzünden olmaz dedim,çocukla inip çıkmak çok zor
Dubleks ev nerde ? :)Sizde bizim gibisiniz :) dublex evi 105e veriyoruz bi türlü satamadık 1 yıldırbu şans bize niye gülmez anlamadım
Ev gebze de nerede.benim bi arkadasim tuzlada univ devam edicek ona ev lazim olacakgüzelcene bir ev aldım gebze'de .yepisyeni.ferah odalar.geniş mutfak.içinin eşyaları tamam.ama gel gör ki nasipsizim.nerde at hırsızı gibi tipler var onlar geldi.benim de gözüm tutmadığından ev de benim kızım gibi olduğundan herkeslere emanet edemem.5 aydır boş boş bekliyor.yok mu şöyle helal süt emmiş biri gelsin tutsun.valla zam yapmam.uyguna veririm.he?
Mersinde canım :)Dubleks ev nerde ? :)
osmanyılmaz 'da merkezde yani.aile apartmanı hem ..Ev gebze de nerede.benim bi arkadasim tuzlada univ devam edicek ona ev lazim olacak
güzelcene bir ev aldım gebze'de .yepisyeni.ferah odalar.geniş mutfak.içinin eşyaları tamam.ama gel gör ki nasipsizim.nerde at hırsızı gibi tipler var onlar geldi.benim de gözüm tutmadığından ev de benim kızım gibi olduğundan herkeslere emanet edemem.5 aydır boş boş bekliyor.yok mu şöyle helal süt emmiş biri gelsin tutsun.valla zam yapmam.uyguna veririm.he?
evet :)merhaba
evi verebildiniz mi kiraya?
Izmirli Değilim ama alabilirim. Satmadıysan bana Ulaş cnmİzmir li ev alacak insan arıyoruuum yok mu duyan sesiiimiii?_??? Dertliyiiim??
Satılmadı fakat kentsel dönüşüme giriyormuş bizim semt. Bu yüzden vazgeçtik. :)Izmirli Değilim ama alabilirim. Satmadıysan bana Ulaş cnm
Hayırlı olsun şimdidenSatılmadı fakat kentsel dönüşüme giriyormuş bizim semt. Bu yüzden vazgeçtik. :)