- 29 Şubat 2012
- 791
- 234
-
- Konu Sahibi lilith2013
tutardı demiHahah gebzede olaydım tutardim :)
Ah imkansız ))ben de 850 istiyordum zaten..orayı bırak buraya gel :)
Sizde mi Gebze'desiniz?Sizde bizim gibisiniz :) dublex evi 105e veriyoruz bi türlü satamadık 1 yıldırbu şans bize niye gülmez anlamadım
Yok mersindeyiz evin içi falan yeni yapıldı ama kısmet yokSizde mi Gebze'desiniz?
Hmm anladım İnşAllah gönlünüze göre birine verirsiniz evinizi, gerçekten bazen alırken kolay alıyorsun ama satarken satamıyorsun, hep almak zor olmuyor kimi zaman..Yok mersindeyiz evin içi falan yeni yapıldı ama kısmet yok
Aynen öyle insallah bir an önce satılır çünkü aciliyeti var.Hmm anladım İnşAllah gönlünüze göre birine verirsiniz evinizi, gerçekten bazen alırken kolay alıyorsun ama satarken satamıyorsun, hep almak zor olmuyor kimi zaman..
inşallah açılır kısmetiniz :)Aynen öyle insallah bir an önce satılır çünkü aciliyeti var.
eşyalı ev..yeni üstelik.merkezde üstelik. ve ev de yeni.eşyalı olduğunu söylemiş miydim?gebze için 850 tl çok fazlaymış. eviniz bence daha çok boş kalır
İnşallah :)inşallah açılır kısmetiniz :)
Fiyatı çok uygun canım emlakçıya mı verdiniz evi?Sizde bizim gibisiniz :) dublex evi 105e veriyoruz bi türlü satamadık 1 yıldırbu şans bize niye gülmez anlamadım
anlıyorum ama sonuçta gebze de 600 tl ye sıfır çok güzel kiralık evler var. biliyorum yani. eşyalı olması ise herkesi cezbetmez. mesela ben asla eşyalı ev tutmam. ancak bekar erkekler ya da öğrenciler sıcak bakar eşyalı eve.eşyalı ev..yeni üstelik.merkezde üstelik. ve ev de yeni.eşyalı olduğunu söylemiş miydim?
Eşyalı eve herkes sıcak bakmaz maalesef. Bekar ve muhtemelen at hırsızı tipli insanların gelmesi çok doğal.güzelcene bir ev aldım gebze'de .yepisyeni.ferah odalar.geniş mutfak.içinin eşyaları tamam.ama gel gör ki nasipsizim.nerde at hırsızı gibi tipler var onlar geldi.benim de gözüm tutmadığından ev de benim kızım gibi olduğundan herkeslere emanet edemem.5 aydır boş boş bekliyor.yok mu şöyle helal süt emmiş biri gelsin tutsun.valla zam yapmam.uyguna veririm.he?