kiracı bulamıyorum.bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır

Sözüm size değil ancak hastayım bu ev sahiplerinin eşyalı ev konseptli açık gözlülüğüne.

İlana bakıyosun eşyalı yazıyo kira iki katına çıkmış. Eşyaya bakıyosun iki kırık çekyatla ikinci elden alınmış dandik bir buzdolabı. Etrafta ola ki üniversite öğrencisi varsa yol gitsin.

Gebzede 850 ye veremezsiniz evi istediği kadar Osmanyılmaz olsun bahsettiğimiz yer sonuçta Gebze!

Sözüm size değil ancak hastayım bu ev sahiplerinin eşyalı ev konseptli açık gözlülüğüne.

İlana bakıyosun eşyalı yazıyo kira iki katına çıkmış. Eşyaya bakıyosun iki kırık çekyatla ikinci elden alınmış dandik bir buzdolabı. Etrafta ola ki üniversite öğrencisi varsa yol gitsin.

Gebzede 850 ye veremezsiniz evi istediği kadar Osmanyılmaz olsun bahsettiğimiz yer sonuçta Gebze!
aç gözlülük mü? eşyaları kendim için almıştım hepsi kaliteli.ve herşey var.değil 850 1000 tl den versem bile asla fiyatını çıkaramaz.üstelik evin boş hali 700-750 tl civarında.gebzenin iyi semtleri de sandığınız kadar ucuz değil.ezberden konuşmanın güzel bir örneğini sergilemişsiniz..

aç gözlülük mü? eşyaları kendim için almıştım hepsi kaliteli.ve herşey var.değil 850 1000 tl den versem bile asla fiyatını çıkaramaz.üstelik evin boş hali 700-750 tl civarında.gebzenin iyi semtleri de sandığınız kadar ucuz değil.ezberden konuşmanın güzel bir örneğini sergilemişsiniz..
Sözüm size değil dedim zaten. Eşyalarınızı bilemem. Genel olarak gördüğümü söyledim.

Gebzeli biri olarak ezberden konuşmadığımı varsayıyorum. 15 senedir yaşadığım ilçeyi bi zahmet bileyim izin verirseniz.

Bende Gebze'de yim 8 yıldır, niyeyse bu yıl tavan yaptı ev kiraları,, ama her zaman eşyalı ev problemldir, hele çarşıysa daha zor , genelde eşyalı mutlukentte rağbet görüyor

Bende Gebze'de yim 8 yıldır, niyeyse bu yıl tavan yaptı ev kiraları,, ama her zaman eşyalı ev problemldir, hele çarşıysa daha zor , genelde eşyalı mutlukentte rağbet görüyor
mutlukentteki evlerde kırık dökük eşya dayıyor.hayret.

Aynen ya ! İzmir'deyim. Güzel nezih yerde, dibinde hastahanesi, okulu, kreşi, camii si olan 100 m2 3 odalı 2 banyolu doğalgazlı evimi 180 e satamadım.. Bir de fiyat düşmüştük. 150 ye verecektik. 3 senedir beklemedeyim. Tek sorun çatı katı yüksek geliyor çıkamıyorum, kalp hastasıyım. Yok mu beni bu dertten kurtaracak bir yiğit?:KK61::KK61:Çatı dediğim 4. kat. Çatıda bu yaz yapılıyor.
Ayyy ben ev arıyorum ya,ama çatı katı olmaz:KK43:

Eşyalı eve herkes sıcak bakmaz maalesef. Bekar ve muhtemelen at hırsızı tipli insanların gelmesi çok doğal.
Hayırlı olsun eviniz bu arada
eşyalı eve kim gelir normal bi insan zaten karı koca esyası vardır bugun en durumu kötü insna bile 2 cekyat alır esyalı ev tutmaz yani tutanlarda garsoniyer olarak tutar

masallahh 850 lira millet o oaraya ev ödüyo ya valla bu ev sahiplerindne hic insaf yok 600 e ver cnm sende bide bos duruyomus bunca zamandır yazık para alıcam diye zarardasn haybeye
insaf yok mu? kaça vereydim eşyalı evi..bildiğin kaliteli eşyalar bi de ..

X