- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
tamam hepsine ok.
peki neden anlatman gerektiğini düşünüyorsun? o duygu çıplaklığını anne baba eş bende yapamam mesela ve bu beni rahatsız etmiyor. anlatamamayı takıntı haline mi getirdin acaba?
asla annemin babamın önünde ağlamam. eşimin önü de sinirsel olmuştur dediğin gibi ve 3 kere yoktur yani. eh bende okudum konuyu bugün ama beni rahatsız etmedi seni niye rahatsız edip kendini sorgulama gereği hissettin? niye bunun eksiklik olduğunu düşünüyorsun?
Bunu diyecektim.
Ben de en derin yaralarımı kendime saklarım.
Hayatımda başıma gelen en kötü 3 şey desen, kimse bilmez ne olduğunu, buraya da yazmam, birine de anlatmam. Kendini savunmasız bırakmak gibi geliyor.
Buna hazır değilim.
Hiç olmadım, olacağımı da düşünmüyorum.
Zaman zaman zaten kuş kadar uyuduğum uykuyu hic uyumuyorum. Son 3 gundur sanirim gunde 2 saate dustum :)
Uykusuzluk beyni kapatır mı, delirir mi insan, bir sey olmuyor şimdilik.
Her insanın ihtiyacı farklı tabiki, beni soylememek guclu kılar, seni anlatmak.
Ve ben böyle insanları kıskanırım biraz anlatabildikleri için.
saklamadigim yine de önemli sayılabilecek bir şeyleri de tek kişiye anlatmam. Birini özel kılmamak için mi bilmiyorum. Arkadaşlarımın çoğu şeffaf yaşadığımı düşünüyor bu yüzden :)
En çok eşime acılmısım şu hayatta.
Yine her şey değil ama en çok.
O bile rahatsız ediyor zaman zaman. Hiç pişman etmedi, benimle ilgili.
Suya anlat gangsta. Günahını sevabını, takıntılarını, yada içine..
Ben eskiden yazarak atardım içimden. Sonra yırtar atar yada yakardım.
Sonra baktım o yazdığımı görmeye cesaretim yok
Sana suya anlat dedim ama, benim kendi sesimle duymaya da cesaretim yok.
Içimde arada kendi kendime konuşuyorum o yüzden.
Ve sevdiklerim cevap veriyor içimden.
Ve bazıları gidiyor yine içimden :)
Anlattığında biliyorsun zaten kimin ne diyeceğini de öyle işte, aglamaksa mesele, nefesin kesilene, gogsun aciyana kadar kos.
Sonra düşün bir de anlatamadiklarini. Yada o halde sesini cikarmayi dene.
Anlatmak zorunda değilim, değilsin.
Onlar senin. Sar sarmala rafa kaldır.
Istersen içine anlat.
Istersen bir gun pes et Herkese anlat, istersen tek Bir kisiye. Ama anlatip anlatmamak bu kadar düşündürmesin seni.
Zamanı geldiğinde sese döner onlar. Belki o zaman hic gelmez. Yaşarken bunu bekleme.
Yoksa geçmez :)