kiracı bulamıyorum.bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır

Ah ah herkesin derdi farkli bende bi duzgun ev sahibi bulamadim.para deyince gozleri donuyo benim denk geldiklerimin.allaha havale

Gebze'de 850 TL'ye daha çok kiracı ararsınız. Kuzenimin eşinin teyzesi fiyakada havuzlu, güvenlikli sitede oturuyor 800 liraya. İçind ekreş var, kocaman olimpik havuz var, ücretsiz fitness salonu . kapaı otoparkı var, heryerinde kamera var, marmaraya yürüyerek 5 dakika, yanı başında avm var. sinemalar ayağının altında daha saysam sayarım aklımda kalanlar bunlar.

Gebze'de 850 TL'ye daha çok kiracı ararsınız. Kuzenimin eşinin teyzesi fiyakada havuzlu, güvenlikli sitede oturuyor 800 liraya. İçind ekreş var, kocaman olimpik havuz var, ücretsiz fitness salonu . kapaı otoparkı var, heryerinde kamera var, marmaraya yürüyerek 5 dakika, yanı başında avm var. sinemalar ayağının altında daha saysam sayarım aklımda kalanlar bunlar.
bence eşyalı ev konseptini siz pek anlamamışsınız.eşyalar için de ücret tayin edilir.ev boş değil ki..ayrıca konum da çok önemli osmanyılmaz'da benim ev.ve bildiğim kadarıyla tatlıkuyudan yani bahsettiğiniz sitenin bulunduğu mahalleden daha değerli.

Esimin isyeri bir kac ay sonra Gebze Plastikcilere tasiniyor biz de Gebze ye tasinacagiz. Hala kiraci bulamazsaniz o zamana kadar neden olmasin :KK66:

Ayrica cok ideal bir kiraciyimdir. Kirayi geciktirmem apartman kurallarina uyarim coluk cocuk yok eve kendi evim gibi bakarim. Ciktigim evlerdeki ev sahiplerim hala soyler durur sizin gibisine denk gelemiyoruz bir daha diye. Boyle de reklamimi yaparim :KK53:

Edit: Sonradan okudum esyali olayi biraz zor.

Esimin isyeri bir kac ay sonra Gebze Plastikcilere tasiniyor biz de Gebze ye tasinacagiz. Hala kiraci bulamazsaniz o zamana kadar neden olmasin :KK66:

Ayrica cok ideal bir kiraciyimdir. Kirayi geciktirmem apartman kurallarina uyarim coluk cocuk yok eve kendi evim gibi bakarim. Ciktigim evlerdeki ev sahiplerim hala soyler durur sizin gibisine denk gelemiyoruz bir daha diye. Boyle de reklamimi yaparim :KK53:

Edit: Sonradan okudum esyali olayi biraz zor.
ya ya :)

güzelcene bir ev aldım gebze'de .yepisyeni.ferah odalar.geniş mutfak.içinin eşyaları tamam.ama gel gör ki nasipsizim.nerde at hırsızı gibi tipler var onlar geldi.benim de gözüm tutmadığından ev de benim kızım gibi olduğundan herkeslere emanet edemem.5 aydır boş boş bekliyor.yok mu şöyle helal süt emmiş biri gelsin tutsun.valla zam yapmam.uyguna veririm.he?

4 sene önce olsaydı olurdu ):
Gebzede görev yaptım, nasıl bir yer oılduğunu biliyorum...kiracı bulmak da ev bulmak da zordur...
Mahalle olarak nereden aldınız bilmiyorum ama belli semtler sıkıntılı olduğu için pek tercih edilmez

Aynen ya ! İzmir'deyim. Güzel nezih yerde, dibinde hastahanesi, okulu, kreşi, camii si olan 100 m2 3 odalı 2 banyolu doğalgazlı evimi 180 e satamadım.. Bir de fiyat düşmüştük. 150 ye verecektik. 3 senedir beklemedeyim. Tek sorun çatı katı yüksek geliyor çıkamıyorum, kalp hastasıyım. Yok mu beni bu dertten kurtaracak bir yiğit?:KK61::KK61:Çatı dediğim 4. kat. Çatıda bu yaz yapılıyor.

eşyalı ev..yeni üstelik.merkezde üstelik. ve ev de yeni.eşyalı olduğunu söylemiş miydim?

Normal arkadaşım fiyat..
Ama şu var, Gebze'de o fiyata eşyalı daireyi genelde bekar çalışanlar tercih eder.Öğrenci de yok bildiğim kadarı ile. Gyte öğrencileri merkezde oturmuyor
2-3 bayan memur. öğretmen vs. bulursanız güzel olur aslında.
Ama genelde bekar erkek ve gebze'ye dışardan göç edip çalışmaya gelmiş işci kesimi tercih ediyor 5-6 kişi bir araya gelip o kirayı karşılıyorlar.
Eşyasız ev olsa daha kolay kiraya verirsiniz.

Eşyalı eve ancak bekar birini bulursun. Bekar birisi de ne kadar kazanacak da 850sini sana verecek. Sen eşyaları çıkar evden. Sonra fiyatı makulleştir. Bul güzel bir aile, evine kız gibi baksınlar.

4 sene önce olsaydı olurdu ):
Gebzede görev yaptım, nasıl bir yer oılduğunu biliyorum...kiracı bulmak da ev bulmak da zordur...
Mahalle olarak nereden aldınız bilmiyorum ama belli semtler sıkıntılı olduğu için pek tercih edilmez
osmanyılmaz'da

Aynen ya ! İzmir'deyim. Güzel nezih yerde, dibinde hastahanesi, okulu, kreşi, camii si olan 100 m2 3 odalı 2 banyolu doğalgazlı evimi 180 e satamadım.. Bir de fiyat düşmüştük. 150 ye verecektik. 3 senedir beklemedeyim. Tek sorun çatı katı yüksek geliyor çıkamıyorum, kalp hastasıyım. Yok mu beni bu dertten kurtaracak bir yiğit?:KK61::KK61:Çatı dediğim 4. kat. Çatıda bu yaz yapılıyor.
ah ah keşke olsa..

Ben de orada oturmuştum, trafonun orada cuma pazarının sonundaki bloklarda...
Gebzenin en nezih yerlerinden birisi orası
Ama eviniz bekar birinin tercih etmeyeceği kadar büyük ve pahalı
Gelenler de 5-6 kişi gelir oturur evde bunu da tercih etmiyorsunuz her halde
Ancak bir kaç öğretmen memur vs. olacak onu da denk getirebilirseniz...
Eşyasız olsa aileye kiraya verilebilir aslında

X