- Konu Sahibi lilith2013
Ah ah herkesin derdi farkli bende bi duzgun ev sahibi bulamadim.para deyince gozleri donuyo benim denk geldiklerimin.allaha havale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzgün bir kiracı bulsam. ederinin altında bile veriyorum da yok,yok..Ah ah herkesin derdi farkli bende bi duzgun ev sahibi bulamadim.para deyince gozleri donuyo benim denk geldiklerimin.allaha havale
teşekkürler..Eşyalı eve herkes sıcak bakmaz maalesef. Bekar ve muhtemelen at hırsızı tipli insanların gelmesi çok doğal.
Hayırlı olsun eviniz bu arada
bence eşyalı ev konseptini siz pek anlamamışsınız.eşyalar için de ücret tayin edilir.ev boş değil ki..ayrıca konum da çok önemli osmanyılmaz'da benim ev.ve bildiğim kadarıyla tatlıkuyudan yani bahsettiğiniz sitenin bulunduğu mahalleden daha değerli.Gebze'de 850 TL'ye daha çok kiracı ararsınız. Kuzenimin eşinin teyzesi fiyakada havuzlu, güvenlikli sitede oturuyor 800 liraya. İçind ekreş var, kocaman olimpik havuz var, ücretsiz fitness salonu . kapaı otoparkı var, heryerinde kamera var, marmaraya yürüyerek 5 dakika, yanı başında avm var. sinemalar ayağının altında daha saysam sayarım aklımda kalanlar bunlar.
ya ya :)Esimin isyeri bir kac ay sonra Gebze Plastikcilere tasiniyor biz de Gebze ye tasinacagiz. Hala kiraci bulamazsaniz o zamana kadar neden olmasin
Ayrica cok ideal bir kiraciyimdir. Kirayi geciktirmem apartman kurallarina uyarim coluk cocuk yok eve kendi evim gibi bakarim. Ciktigim evlerdeki ev sahiplerim hala soyler durur sizin gibisine denk gelemiyoruz bir daha diye. Boyle de reklamimi yaparim
Edit: Sonradan okudum esyali olayi biraz zor.
B'nde mersindeyim kira ne kdr ? Ve nerede. . KombilimiYok mersindeyiz evin içi falan yeni yapıldı ama kısmet yok
güzelcene bir ev aldım gebze'de .yepisyeni.ferah odalar.geniş mutfak.içinin eşyaları tamam.ama gel gör ki nasipsizim.nerde at hırsızı gibi tipler var onlar geldi.benim de gözüm tutmadığından ev de benim kızım gibi olduğundan herkeslere emanet edemem.5 aydır boş boş bekliyor.yok mu şöyle helal süt emmiş biri gelsin tutsun.valla zam yapmam.uyguna veririm.he?
eşyalı ev..yeni üstelik.merkezde üstelik. ve ev de yeni.eşyalı olduğunu söylemiş miydim?
eşyalı ev..yeni üstelik.merkezde üstelik. ve ev de yeni.eşyalı olduğunu söylemiş miydim?
bizimde gebzede evimiz var camım ama orda kiralar düşük ve iyi bir kiracıda bulamadık doğru dürüst kiramızı alamıyorduk şimdi satılığa çıkardık alıcıda yok olanlarda çok düşük fiata almak istiyorSizde mi Gebze'desiniz?
eşyaları aldık bi kez..bileydim :)Eşyalı eve ancak bekar birini bulursun. Bekar birisi de ne kadar kazanacak da 850sini sana verecek. Sen eşyaları çıkar evden. Sonra fiyatı makulleştir. Bul güzel bir aile, evine kız gibi baksınlar.
osmanyılmaz'da4 sene önce olsaydı olurdu ):
Gebzede görev yaptım, nasıl bir yer oılduğunu biliyorum...kiracı bulmak da ev bulmak da zordur...
Mahalle olarak nereden aldınız bilmiyorum ama belli semtler sıkıntılı olduğu için pek tercih edilmez
ah ah keşke olsa..Aynen ya ! İzmir'deyim. Güzel nezih yerde, dibinde hastahanesi, okulu, kreşi, camii si olan 100 m2 3 odalı 2 banyolu doğalgazlı evimi 180 e satamadım.. Bir de fiyat düşmüştük. 150 ye verecektik. 3 senedir beklemedeyim. Tek sorun çatı katı yüksek geliyor çıkamıyorum, kalp hastasıyım. Yok mu beni bu dertten kurtaracak bir yiğit?Çatı dediğim 4. kat. Çatıda bu yaz yapılıyor.
Ev kiralık değil satıyoruz canım.Öerdnde
B'nde mersindeyim kira ne kdr ? Ve nerede. . Kombilimi
osmanyılmaz'da