Kıraç, öyle şeyler söyledi ki AKP’li başkan konseri terk etti..

Cidden bazen gulunup geçilecek mesajlar yaziyorsunuz. Alinganligin boyutunu o kadar abartiyorsunuz ki zihniniz size yanlış oyunlar oynamaya, kelimeler size farkli şeyler ima etmeye başlıyor. toplu bir linc politikasi guduyorsunuz. Kusura bakmayun ama Atatürkçülügun algilari kapanmış, zihni nefretten kararmis, linc gudumlu,sekilci bir savunmaya ihtiyaci yok. Böyle yaparak savundugunuz degere de zarar veriyorsunuz.

aynı şeyleri bende düşünüyorum. ,adam yaptığına yapacağına kesin pişman olmuştur tövbe tövbe..herşeye atatürk ya bi rahat bır rahat bırakın insanı,rahat uyusun yattığı yerde

neymis ortada olan ? aciklama yaparmisin?

burda artisligide sizin yaptinizi düsünüyorum

Konu Sahibi : DatluCadu - ait
önüne gelen Atatürk'ün ismini ağzına dolayp, sakız yapıyor. bıarkın canım adamcağızı rahat uyusun. o kadar çok seviyorsanız, bir fatiha okuyup ruhuna yollayın, birilerine laf sokmak için kullanacağınıza...........

bu herseyi aciklayan bir yazi tamam mi , o troll beyinlerinizle artistlik yapmayin iste

zaten özgürlük sizlere cok gelmis , dilerim hersey daha hizli ilerler , ve ozaman mumla ararsiniz , rabia parmaklari bakalim sizler icinde gösterceklermi o durmadan aglatiklariniz , bi sinirlara bakin ne oluyor diye , kurdistan projesi ne halde , sizin burda ahkam kesmeniz bile ATATÜRK e borclusunuz,

Kimse atatürke laf söylemezken atatürkçüyüz diye geçinenler herkese laf söylüyor

ben laf oyunu falan yapmadım ki yazdığınız açık ve net ortda,ayrıca sizi birşeyle de itham etmedim.attaürk düşmanısınız falan da demedim..
ama o kadar yorum yapmışsınız,madem ben yanlış düşünüyorum,madem laf oyunu yapıyorum,açıkça yazsaydınız;
"ben Atatürkü seviyor ve saygı duyuyorum ancak onun adının devamlı öne sürülüp CHP tarafından kullanılması hoşuma gitmiyor..."
hiçbir cümnlenizde ona saygınız ya da sevginiz bahsetmemişsiniz...
ayrıca Atatürkün yaptıklaırnı anlamış olmka sevmek saygı duymak kiimsenin ve hiçbir partinin tek elinde değil,ancak günümüzde sahip çıkan ve ilkerlerini takip eden tek bir parti olduğu için ; Atatürkü sevenler chp li olarak yaftalanıyor..
bu durumda siz de ben ve benim gibi düşünenleri,parti bazında eleştirmeye başlıyorsunuz..

Kimse atatürke laf söylemezken atatürkçüyüz diye geçinenler herkese laf söylüyor

Kimse söylemezken mi bundan emin misiniz. Durup dururken mi korumaya geçiyoruz acaba. Atatürk hakkında ima edilenler, adını sürekli ağzına dolamanıza gerek yok bir Fatiha yeter diyenler bizim onunla ilgili konuşmamıza bile karışanlar, inkılapları zorla yaptırdı, şapka devrimi için insanları astırdı diyenler yüzünden maalesef bu ülkenin vatandaşına Atatürk'ün getirdiği düzeni kullanan aynı kişilere anlatmak zorunda kalıyoruz çokta hoşnut değiliz bu zamanda bu devirde hala bunları tartışıyor olmaktan ve karşı tarafın hiçbir şey demediğini, küçük görmediğini, aşağılamadığını söylüyorsanız yanılıyorsunuz çok. Burada Kıraç'ın sözlerine hadi çocuğum hadi diye cevap yazanlar bile oldu.

Ercin Troll dediği için ban yedi mi ? :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kıraçda yanlış yerde yanlış açıklama yapmasaymış o zaten sanki röportaj veriyor yada kamu açıklaması yapıyor sen oraya konser vermeye çıkmışsın ver konserini başka yerde açıklamanı yaparsın

Farrah canım ben yedi mi diye sordum çünkü kibleyecektim.)) Mune ayrım yapmaz inan bana
..Burada çoğu kez herkes ban yedi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…