Kıraç, öyle şeyler söyledi ki AKP’li başkan konseri terk etti..

Neden düşman olur, nasıl düşman olur? Bunun bir cevabı var ama ban sebebi norwe :)

bence bir sebebi yok çok sebebi var. biz recebi sevmiyorsak nedenlerini sıralıyoruz. Ama onlar direkt söyliyemiyor Atatürkü sevmediğini..dolaylı yoldan söylemeler var sadece.. Demek ki daha hala öyle kolay kolay Türkiyedeki değerler değişemiyor muş. :51:

O birilerinin tek derdi Atatürk ilke ve devrimlerini yok etmek olduğu ve vargüçleriyle 12 yıldır bunun için çalıştıkları için, o birilerini eleştirirken asıl amaçlarını, yani Atatürk'ün yok etmeye çalıştıkları icraatlerini anmak kaçınılmaz oluyor datlucadu.

12 yil once birileri yillarcs demir ağlarla orduk ana yurdu dort baştan ,deyip guya irticacilara misilleme yaptılar. Ortada ne demir ag vardi Atamin bıraktığından haric, ne tren. Kusura bakmayin ama o zamanda kandırıldı Atatürkçü ler, şimdi de kandiriliyor. Atatürk un Yadigar i parti icler acisi durumda. Siz simdi iktidarın Atatürk ilke ve devrimlerini yıkmak için ugrastigiini söylüyorsunuz. Ancak Atatürk ilke ve devrimlerinin guya koruyucusu olan partinin ona iktidardan daha fazla zarar verdigini görmüyor musunuz?

Bilmiyorum ancak sadece üzülüyorum. Hitabi bilmeyen insanların Atatürkçüyum diye gecinip, ona zarar vermesine, O yuksek degeri kendi seviyelerine indirmesine cok ama cok üzülüyorum.

12 yil once birileri yillarcs demir ağlarla orduk ana yurdu dort baştan ,deyip guya irticacilara misilleme yaptılar. Ortada ne demir ag vardi Atamin bıraktığından haric, ne tren. Kusura bakmayin ama o zamanda kandırıldı Atatürkçü ler, şimdi de kandiriliyor. Atatürk un Yadigar i parti icler acisi durumda. Siz simdi iktidarın Atatürk ilke ve devrimlerini yıkmak için ugrastigiini söylüyorsunuz. Ancak Atatürk ilke ve devrimlerinin guya koruyucusu olan partinin ona iktidardan daha fazla zarar verdigini görmüyor musunuz?

Görüyorum ancak o başka bir tartışma konusu. Kıraç burada tüm siyasilere seslenmiş ve sen "ağzınıza sakız yapmayın" demişsin dakika bir gol bir olarak.

Ben iktidarın devrim ve ilkeleri ortadan kaldırmak için yıllarca uğraştıklarını söylemiyorum, görüyor ve biliyorum.

Tayyip Erdoğan'ın, 1980'li yıllarda arşivlenen , Kuran kursunda ettiği bilinen ve Trabzon - askeri arşivinde mevcut bulunan Atatürk aleyhindeki ünlü yemini: İşte o yemin...

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Recep Tayyip Erdoğan...

Kaynak: Niyazi Köymen, Dinsel Bunalımdan Gerçek Hak Yoluna, İst. 1986 ( Kuran Kursu Andı )

30 sene önce edilmiş bir yemindir bu..İlla böyle bir andın olmasına da gerek yok, yapılan tüm icraatleri gözünüzün önüne getirin, bizim gördüğümüzü sizler nasıl göremiyorsunuz?

Bence herkes her şeyi görüyor ve gayet bilinçli. Gayet bilerek, isteyerek destekleniyor bu şahıslar..
O zaman kimse Atatürk düşmanı etiketlemesinden gocunmayacak...

Görüyorum ancak o başka bir tartışma konusu. Kıraç burada tüm siyasilere seslenmiş ve sen "ağzınıza sakız yapmayın" demişsin dakika bir gol bir olarak.

Ben iktidarın devrim ve ilkeleri ortadan kaldırmak için yıllarca uğraştıklarını söylemiyorum, görüyor ve biliyorum.

Tayyip Erdoğan'ın, 1980'li yıllarda arşivlenen , Kuran kursunda ettiği bilinen ve Trabzon - askeri arşivinde mevcut bulunan Atatürk aleyhindeki ünlü yemini: İşte o yemin...

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Recep Tayyip Erdoğan...

Kaynak: Niyazi Köymen, Dinsel Bunalımdan Gerçek Hak Yoluna, İst. 1986 ( Kuran Kursu Andı )

30 sene önce edilmiş bir yemindir bu..İlla böyle bir andın olmasına da gerek yok, yapılan tüm icraatleri gözünüzün önüne getirin, bizim gördüğümüzü sizler nasıl göremiyorsunuz?

Bence herkes her şeyi görüyor ve gayet bilinçli. Gayet bilerek, isteyerek destekleniyor bu şahıslar..

Yeni Türkiye dedikleri de böyle olacak demekki. Şeriatla yönetileceğiz dediğine göre :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni Türkiye dedikleri de böyle olacak demekki. Şeriatla yönetileceğiz dediğine göre :D

Aslında ciddi bir durum bu..Bu yemin üzerine sorulacak çok soru var da bu konu yeri değil.

Tek bildiğim ve gördüğüm, dediklerini adım adım yaptığıdır.

Evet sozumun arkasindayim. Siz belki raharsiz olmuyorsunuz ancak ben her onune gelenin Atatürkçü luk kisvesine burunup kendi kinlerini O nun adini kullanarak aktar masina razi olamiyorum. Ancak bazi niyet okuyucular bunu Atatürk un adinin anilmasindan rahatsiz oluyormuşuz da soyluyirmusuz gibi algılıyor.
Atatürk dusmani ilsn ediliyoruz. elbinsaf.
Neyse cok uzatmayacagim. Anlatmak istedigimi anlasanizda bazilarinin isine gelmiyor. Korkulariyla yaşayıp düşmanlar uretmek belki daha heyecan verici geliyor.

Aslında ciddi bir durum bu..Bu yemin üzerine sorulacak çok soru var da bu konu yeri değil.

Tek bildiğim ve gördüğüm, dediklerini adım adım yaptığıdır.

Ciddi bir durum ancak o kadar kolay değil. Şahsen bunun olmaması için elimden geleni yapıyorum. Yapan milyonlarca insan olduğunu da biliyorum. Öyle herkese her istediği şeyi yaptıramaz.

Kıraç'ı severdim şu cümlelerini okuduktan sonra takdir de ettim.helal olsun.

Evet sozumun arkasindayim. Siz belki raharsiz olmuyorsunuz ancak ben her onune gelenin Atatürkçü luk kisvesine burunup kendi kinlerini O nun adini kullanarak aktar masina razi olamiyorum. Ancak bazi niyet okuyucular bunu Atatürk un adinin anilmasindan rahatsiz oluyormuşuz da soyluyirmusuz gibi algılıyor.
Atatürk dusmani ilsn ediliyoruz. elbinsaf.
Neyse cok uzatmayacagim. Anlatmak istedigimi anlasanizda bazilarinin isine gelmiyor. Korkulariyla yaşayıp düşmanlar uretmek belki daha heyecan verici geliyor.

Peki sen renklendirdiğim kısım ile niyet okuyuculuk yapmış olmuyor musun? Kıracın niyeti neydi sence o cümleyi sarfederken? Ülkenin geldiği nokta ortada ve adam tüm siyasilere ithafen konuşmuş..
Ama rahatsız olup ortamı terkeden akpli başkan olmuş her nedense:ssz:

Razı olsan da olmasan da, Atatürk'ü herkes mumla anıyor ve bu insanların büyük kısmı öyle onun adını kullanma peşinde olduğu için anmıyor Ata'mın adını..

Neyse dediğin gibi uzatmayalım.."Düşmanlar üretmek" falan diye bitirmişsin, belli ki benim bir önceki mesajım da gayet iyi anlaşıldığı halde, anlaşılmak istenmemiş :)

Son düzenleme:

:53::53::53::53::53::53::53:
bu yeminini ilk kez duyuyorum okuyorum:30::30::30:
yemin etmiş resmen ''Allahım üzerine yemin ederim demiş'':53::53::53:
Allah fırsat vermesin:50::50::50:

Kimmiş onlar ve nerden onları alkisladigim gibi bi kaniya vardiniz. Mesajlarimi bulup ispat edin lutfen. Yok oyle bedavadan konusmak. O mesajlari gosterene kadar sizi iftira atmakla itham edecegim

Atatürk'ü sakıza çiklete benzetmek zaten başlı başına bir hakarettir. Sen istiyorsun ki Atatürk'ten bahsedilmesin, yaptıkları başarılar anlatılmasın ve böylece Atatürk tedavülden kalksın. Neden gocundun bir sanatçının Atatürk'ten bahsetmesinden. Neden gocundun birleştirici olunması gerektiği üzerine yapılan mesajlardan.

bir şeyi görmeden duymadan sağdan soldan internetten okuyarak kopyala yapıştır yapmak , böyle söylemişmiş demek üstüne de dua etmek bu olsa gerek.

Orada kapı gibi kaynağı var yazdığımın. Neye nasıl dua edeceğim ise seni ilgilendirmez. En azından hırsızlıktan yolsuzluktan adı çıkmayanlara dua ederek vebal almıyorum.

İkimiz de işimize bakalım şimdi pembe.

Atatürk'ü sakıza çiklete benzetmek zaten başlı başına bir hakarettir. Sen istiyorsun ki Atatürk'ten bahsedilmesin, yaptıkları başarılar anlatılmasın ve böylece Atatürk tedavülden kalksın. Neden gocundun bir sanatçının Atatürk'ten bahsetmesinden. Neden gocundun birleştirici olunması gerektiği üzerine yapılan mesajlardan.

Sen bana Ataturke hakaret edenleri alkisladigim mesajları gosterirmisin once. Madem bir laf attin ortaya sonunu getir.

Kıraç I'n verdiği mesaj gayet tarafsız ve net.
Neden AKP li başkan rahatsız olmuş bu konuşmadan?
Adam birlik beraberlikten, ülke için endişelerinden ve Atam a vefadan bahsetmiş.
Bundan bile rahatsız olunmasın artık.

Ben belediye başkaninin neden gocundugunu anlamadım? Kötü bir sey söylememiş ki adam. Ayrıca hayali düşmanlar mı? Bu ülkede Atatürk sistemli bir şekilde silinmrye çalışırkrn insanlar hayali düşmanlar yaratıyor demek. Kusura bakmayın ama çok güldüm. Bu hükümete nefretin en büyük sebeplerinden biri Atatürke takınılan tavır. Insanlar tabi ki Atatürkü ağızlarından düşürmeyecek.

önüne gelen Atatürk'ün ismini ağzına dolayp, sakız yapıyor. bıarkın canım adamcağızı rahat uyusun. o kadar çok seviyorsanız, bir fatiha okuyup ruhuna yollayın, birilerine laf sokmak için kullanacağınıza...........

Neden Atatürk'ü seven insanları sanki dinsizmiş gibi görüp de ''o kadar çok seviyorsanız fatiha okuyun'' dediniz?
Çok şükür dindarım ve atama saygım sonsuz. İkisini bir yürütebiliyorum, bu konuda akla ihtiyacım yok.
Ayrıca ''ağızda sakız yapmak'' ne çirkin bir ifade. Bir isimle birlikte bu ifadeyi kullanan kişinin, o isme saygılı olabileceğini düşünmüyorum.
Herkes yandaşı olduğu insanın başarılarından bahseder ve bundan gurur duyar, bu çok doğal. Siz de bi görüşe sahipsiniz ve bu ülkede her görüşe alkış tutan insanlar var, o zaman alayımız sakız çiğniyoruz?

Son düzenleme:

erdoğan yavaş yavaş sindire sindire istgediğini yapmakta işte Atatürk'ün yaptıklarının önemsizleştirilmesi,T.C.'lerin,andımızın kalkması, bunların işareti bana göre.:31:

Back