Görüyorum ancak o başka bir tartışma konusu. Kıraç burada tüm siyasilere seslenmiş ve sen "ağzınıza sakız yapmayın" demişsin dakika bir gol bir olarak.
Ben iktidarın devrim ve ilkeleri ortadan kaldırmak için yıllarca uğraştıklarını söylemiyorum, görüyor ve biliyorum.
Tayyip Erdoğan'ın, 1980'li yıllarda arşivlenen , Kuran kursunda ettiği bilinen ve Trabzon - askeri arşivinde mevcut bulunan Atatürk aleyhindeki ünlü yemini: İşte o yemin...
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Recep Tayyip Erdoğan...
Kaynak: Niyazi Köymen, Dinsel Bunalımdan Gerçek Hak Yoluna, İst. 1986 ( Kuran Kursu Andı )
30 sene önce edilmiş bir yemindir bu..İlla böyle bir andın olmasına da gerek yok, yapılan tüm icraatleri gözünüzün önüne getirin, bizim gördüğümüzü sizler nasıl göremiyorsunuz?
Bence herkes her şeyi görüyor ve gayet bilinçli. Gayet bilerek, isteyerek destekleniyor bu şahıslar..
O zaman kimse Atatürk düşmanı etiketlemesinden gocunmayacak...