Kıraç, öyle şeyler söyledi ki AKP’li başkan konseri terk etti..

Kimmiş onlar ve nerden onları alkisladigim gibi bi kaniya vardiniz. Mesajlarimi bulup ispat edin lutfen. Yok oyle bedavadan konusmak. O mesajlari gosterene kadar sizi iftira atmakla itham edecegim

datlum. eğer akp yanlısı yazıyorsan atatürk düşmanısın.
karşıt yazıyorsan da erdoğan düşmanısın bu kadar basit.

datlum. eğer akp yanlısı yazıyorsan atatürk düşmanısın.
karşıt yazıyorsan da erdoğan düşmanısın bu kadar basit.

Yok artık öyle her konuşana hehe deyip susmak pembe. O kisi benim Atatürk dusmanligimi, ona hakaret edenleri, ve bu hakaretlete alkisimi mesajlarla ispata mecbur. Kendisini kibleyecegim. Ve ispat etmedigi surece yonetimi bu kisi hakkinda rahatsiz edecegim

madem yaraları yok neden gocunuyorlar ki??
bir de yazmışlar,Atatürkü sakız etmeyin ağzınıza diye,neden rahatsız oldunuz ki bu kadar??
kıraç da bi ara o kokrkanların safına geçmişti ama trt ile ipler kopunca özünü hatırladı demek ki..

Sakiz sözcüğünü kullanan ben olduğuma gore sozunuz bana quarts hanim.
peki sizce ben Neden Atatürk'ün adının anilmasindan rahatsiz olabilirim. ? Neden boyle bir kanıya vardiniz. Samimi bir şekilde soruyorum. Sizi bu dusunceye iten nedir?

Cadu hiiic umursanacak birsey ddegil..
Aksama kadar 50 tane yazimi alintilayip sacma sapan seyler yaziyor bu gülay- gülay mi, tülay- Tülay mi nedir.

Ama artik iftirayada basladi..
Banada söylemedigim seyleri söylemisim gibi davraniyor.
Dedigin gibi iftiraci olarak anilacak böyle giderse,...

Son düzenleme:
Aksama kadar 50 tane yazimi alintilayip sacma sapan seyler yaziyor bu gülay- gülay mi, tülay- Tülay mi nedir.

Ama bunun bi yaptirimi olmali artık weiss. inanki cok sıkıldım. Yeter artik Atatürk dusmani ilan edildiğimiz.

Ben artık kimin gerçek kimin vitrin olduğunu anlayamıyorum dışarıdan şöyle bir bakınca.
Önce bir başka konuşuyorlar, sonra bir başka.
Ama dediklerine katılmıyorum kim neden korksun ki konuşmak için.
Kim neden tırssın ki? isteyen istediği şekilde konuşuyor. Bazen gündem olmak için dikkati başka yere çekiyorlar bence.
Ama düşünceleri samimiyse bunu konser gibi müzik için gelen insanların karşısında söylemek yerine başka bir yerde söyleseydi keşke.. her şey bir şeye alet oluyor artık.

Sakiz sözcüğünü kullanan ben olduğuma gore sozunuz bana quarts hanim.
peki sizce ben Neden Atatürk'ün adının anilmasindan rahatsiz olabilirim. ? Neden boyle bir kanıya vardiniz. Samimi bir şekilde soruyorum. Sizi bu dusunceye iten nedir?

Atatürk gibi bir adam siyasiler üstüdür..herşeyeden öte Türkiye Cumhuriyeti'nin varlık sebebidir.sahip olduğumuz hakların verilmesini sağlamış,bizi karanlıktan aydınlığa çıkarmış bırakın Türkiyeyi dünya üzerindeki en önemli asker ve devlet başkanlarından biridir.
sayfalarca yazabilrilm nedenlerini,özelliklerini...
böyle bir insanın ağzı ağzımızda sakız değil ancak rahmet dua ve güzel dileklerle alınabilir.sakız olmak deyimiyle değil..

Don Kişot gibi konuya dalip gözüne kestirdiği üyeyi yorumluyor bende sikayetciyim Gülay tulaydan :)

Yok artık öyle her konuşana hehe deyip susmak pembe. O kisi benim Atatürk dusmanligimi, ona hakaret edenleri, ve bu hakaretlete alkisimi mesajlarla ispata mecbur. Kendisini kibleyecegim. Ve ispat etmedigi surece yonetimi bu kisi hakkinda rahatsiz edecegim

Bu durum yönetimi ilgilendirmez DatluCadu, hakaret, polemik vs site kuralları dışına çıkılmadığı sürece üyelerin aralarındaki mevzu bizi alakadar etmez.
Üyenin yazdıklarını ispat etmesini istiyorsan kendisine söylersin, biz siteyi ilgilendiren bir durum olmadıkça, üyelere gidip x kişi hakkında yazmışsın ispat et bakalım diyemeyiz, bu tüm üyelere eşit yaklaşımımıza ters bir durum.

Konserden ayrılınmasını gerektiren bir şey dememiş ki Kıraç. Gayet de güzel 2-3 cümle kurmuş. Akpli belediye başkanının da gelip bu sözleri ayakta alkışlaması gerekirdi. Ona yakışan buydu.

Bu durum yönetimi ilgilendirmez DatluCadu, hakaret, polemik vs site kuralları dışına çıkılmadığı sürece üyelerin aralarındaki mevzu bizi alakadar etmez.
Üyenin yazdıklarını ispat etmesini istiyorsan kendisine söylersin, biz siteyi ilgilendiren bir durum olmadıkça, üyelere gidip x kişi hakkında yazmışsın ispat et bakalım diyemeyiz, bu tüm üyelere eşit yaklaşımımıza ters bir durum.

Yarın birgün bu kisi hakkinda suc duyurusunda bulunursam bu sizi ilgilendirir mi mune? Yani işin hangi boyutunda olursunuz? Bu konudan ciddi rahatsızim çünkü

Atatürk gibi bir adam siyasiler üstüdür..herşeyeden öte Türkiye Cumhuriyeti'nin varlık sebebidir.sahip olduğumuz hakların verilmesini sağlamış,bizi karanlıktan aydınlığa çıkarmış bırakın Türkiyeyi dünya üzerindeki en önemli asker ve devlet başkanlarından biridir.
sayfalarca yazabilrilm nedenlerini,özelliklerini...
böyle bir insanın ağzı ağzımızda sakız değil ancak rahmet dua ve güzel dileklerle alınabilir.sakız olmak deyimiyle değil..
Neden benim kastedettigim şeyi kelime oyunu ile ters kose yapmaya çalışıyorsunuz
Dilbilgisi dersi vermeyim simdi size. Benim kastettigim seyi farkli cumlerle bans karşı kullanıyorsunuz. Sözde saygısız ilan ediyorsunuz.

Neden benim kastedettigim şeyi kelime oyunu ile ters kose yapmaya çalışıyorsunuz
Dilbilgisi dersi vermeyim simdi size. Benim kastettigim seyi farkli cumlerle bans karşı kullanıyorsunuz. Sözde saygısız ilan ediyorsunuz.

yazin ortada , daha neyin derdindesin ??
artistlige gerek yok

önüne gelen Atatürk'ün ismini ağzına dolayp, sakız yapıyor. bıarkın canım adamcağızı rahat uyusun. o kadar çok seviyorsanız, bir fatiha okuyup ruhuna yollayın, birilerine laf sokmak için kullanacağınıza...........

O birilerinin tek derdi Atatürk ilke ve devrimlerini yok etmek olduğu ve vargüçleriyle 12 yıldır bunun için çalıştıkları için, o birilerini eleştirirken asıl amaçlarını, yani Atatürk'ün yok etmeye çalıştıkları icraatlerini anmak kaçınılmaz oluyor datlucadu.

Son düzenleme:
Ayrıca ben de Atatürk'ü her andığımızda ortaya birilerinin atlayıp onu kullandığımızı söylemesinden çok sıkıldım. Bu kadar rahatsız oluyorsanız Atatürk adından kapatırsınız olur biter.
Öyle bir dönemdeyiz ki, Atatürk'ü mumla aramamak mümkün değil. Atasına aşık vatandaşlar olarak kimseden icazet alacak değiliz O'nu anarken.

Bu forumda birçok Atatürk düşmanı mevcut..Ben de bunların temizlenmesini istiyorum şahsen forumdan..:ssz::ssz::ssz:

Kıraça da helal olsun diyorum.

Son düzenleme:
Ayrıca ben de Atatürk'ü her andığımızda ortaya birilerinin atlayıp onu kullandığımızı söylemesinden çok sıkıldım. Bu kadar rahatsız oluyorsunuz Atatürk adından kapatırsınız olur biter.
Öyle bir dönemdeyiz ki, Atatürk'ü mumla aramamak mümkün değil. Atasına aşık vatandaşlar olarak kimseden icazet alacak değiliz O'nu anarken.

Bu forumda birçok Atatürk düşmanı mevcut..Ben de bunların temizlenmesini istiyorum şahsen forumdan..:ssz::ssz::ssz:

Kıraça da helal olsun diyorum.

Atatürke insan nasıl düşman olabilir anlamıyorum ki 133 sene önce doğmuş bir insanın arkasından atıp tutmak onla yarışmak nedendir bu nasıl bir hazımsızlık
gerçekten içim acıyor Atam rahat uyu sen....:50::50::50:

Atatürke insan nasıl düşman olabilir anlamıyorum ki 133 sene önce doğmuş bir insanın arkasından atıp tutmak onla yarışmak nedendir bu nasıl bir hazımsızlık
gerçekten içim acıyor Atam rahat uyu sen....:50::50::50:

Neden düşman olur, nasıl düşman olur? Bunun bir cevabı var ama ban sebebi norwe :)

neymis ortada olan ? aciklama yaparmisin?

burda artisligide sizin yaptinizi düsünüyorum :36:
Ciddiye alınacak bir mesaj degil Rabiacim. Hanimefendi üslubunu belli etti zaten. Saniyorlar ki Atatürkçüyum demekle Atatürkçü olunuyor. Onu anlamak, anladigini hayatına tatbik etmek esas Atatürkçülük. Tanımadığın bilmedigin bir insana artistlik yapma, demek degil.

Back