Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önüne gelen Atatürk'ün ismini ağzına dolayp, sakız yapıyor. bıarkın canım adamcağızı rahat uyusun. o kadar çok seviyorsanız, bir fatiha okuyup ruhuna yollayın, birilerine laf sokmak için kullanacağınıza...........
neymis ortada olan ? aciklama yaparmisin?
burda artisligide sizin yaptinizi düsünüyorum![]()
zaten özgürlük sizlere cok gelmis , dilerim hersey daha hizli ilerler , ve ozaman mumla ararsiniz , rabia parmaklari bakalim sizler icinde gösterceklermi o durmadan aglatiklariniz , bi sinirlara bakin ne oluyor diye , kurdistan projesi ne halde , sizin burda ahkam kesmeniz bile ATATÜRK e borclusunuz,
Neden benim kastedettigim şeyi kelime oyunu ile ters kose yapmaya çalışıyorsunuz
Dilbilgisi dersi vermeyim simdi size. Benim kastettigim seyi farkli cumlerle bans karşı kullanıyorsunuz. Sözde saygısız ilan ediyorsunuz.
Cidden bazen gulunup geçilecek mesajlar yaziyorsunuz. Alinganligin boyutunu o kadar abartiyorsunuz ki zihniniz size yanlış oyunlar oynamaya, kelimeler size farkli şeyler ima etmeye başlıyor. toplu bir linc politikasi guduyorsunuz. Kusura bakmayun ama Atatürkçülügun algilari kapanmış, zihni nefretten kararmis, linc gudumlu,sekilci bir savunmaya ihtiyaci yok. Böyle yaparak savundugunuz degere de zarar veriyorsunuz.
Kimse atatürke laf söylemezken atatürkçüyüz diye geçinenler herkese laf söylüyor![]()
kimse söylemezken mi bundan emin misiniz. Durup dururken mi korumaya geçiyoruz acaba. Atatürk hakkında ima edilenler, adını sürekli ağzına dolamanıza gerek yok bir fatiha yeter diyenler bizim onunla ilgili konuşmamıza bile karışanlar, inkılapları zorla yaptırdı, şapka devrimi için insanları astırdı diyenler yüzünden maalesef bu ülkenin vatandaşına atatürk'ün getirdiği düzeni kullanan aynı kişilere anlatmak zorunda kalıyoruz çokta hoşnut değiliz bu zamanda bu devirde hala bunları tartışıyor olmaktan ve karşı tarafın hiçbir şey demediğini, küçük görmediğini, aşağılamadığını söylüyorsanız yanılıyorsunuz çok. Burada kıraç'ın sözlerine hadi çocuğum hadi diye cevap yazanlar bile oldu.
Ercin Troll dediği için ban yedi mi ? :)
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi