Neden düşman olur, nasıl düşman olur? Bunun bir cevabı var ama ban sebebi norwe :)
O birilerinin tek derdi Atatürk ilke ve devrimlerini yok etmek olduğu ve vargüçleriyle 12 yıldır bunun için çalıştıkları için, o birilerini eleştirirken asıl amaçlarını, yani Atatürk'ün yok etmeye çalıştıkları icraatlerini anmak kaçınılmaz oluyor datlucadu.
12 yil once birileri yillarcs demir ağlarla orduk ana yurdu dort baştan ,deyip guya irticacilara misilleme yaptılar. Ortada ne demir ag vardi Atamin bıraktığından haric, ne tren. Kusura bakmayin ama o zamanda kandırıldı Atatürkçü ler, şimdi de kandiriliyor. Atatürk un Yadigar i parti icler acisi durumda. Siz simdi iktidarın Atatürk ilke ve devrimlerini yıkmak için ugrastigiini söylüyorsunuz. Ancak Atatürk ilke ve devrimlerinin guya koruyucusu olan partinin ona iktidardan daha fazla zarar verdigini görmüyor musunuz?
Görüyorum ancak o başka bir tartışma konusu. Kıraç burada tüm siyasilere seslenmiş ve sen "ağzınıza sakız yapmayın" demişsin dakika bir gol bir olarak.
Ben iktidarın devrim ve ilkeleri ortadan kaldırmak için yıllarca uğraştıklarını söylemiyorum, görüyor ve biliyorum.
Tayyip Erdoğan'ın, 1980'li yıllarda arşivlenen , Kuran kursunda ettiği bilinen ve Trabzon - askeri arşivinde mevcut bulunan Atatürk aleyhindeki ünlü yemini: İşte o yemin...
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Recep Tayyip Erdoğan...
Kaynak: Niyazi Köymen, Dinsel Bunalımdan Gerçek Hak Yoluna, İst. 1986 ( Kuran Kursu Andı )
30 sene önce edilmiş bir yemindir bu..İlla böyle bir andın olmasına da gerek yok, yapılan tüm icraatleri gözünüzün önüne getirin, bizim gördüğümüzü sizler nasıl göremiyorsunuz?
Bence herkes her şeyi görüyor ve gayet bilinçli. Gayet bilerek, isteyerek destekleniyor bu şahıslar..
O zaman kimse Atatürk düşmanı etiketlemesinden gocunmayacak...
Yeni Türkiye dedikleri de böyle olacak demekki. Şeriatla yönetileceğiz dediğine göre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Görüyorum ancak o başka bir tartışma konusu. Kıraç burada tüm siyasilere seslenmiş ve sen "ağzınıza sakız yapmayın" demişsin dakika bir gol bir olarak.
Ben iktidarın devrim ve ilkeleri ortadan kaldırmak için yıllarca uğraştıklarını söylemiyorum, görüyor ve biliyorum.
Tayyip Erdoğan'ın, 1980'li yıllarda arşivlenen , Kuran kursunda ettiği bilinen ve Trabzon - askeri arşivinde mevcut bulunan Atatürk aleyhindeki ünlü yemini: İşte o yemin...
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Recep Tayyip Erdoğan...
Kaynak: Niyazi Köymen, Dinsel Bunalımdan Gerçek Hak Yoluna, İst. 1986 ( Kuran Kursu Andı )
30 sene önce edilmiş bir yemindir bu..İlla böyle bir andın olmasına da gerek yok, yapılan tüm icraatleri gözünüzün önüne getirin, bizim gördüğümüzü sizler nasıl göremiyorsunuz?
Bence herkes her şeyi görüyor ve gayet bilinçli. Gayet bilerek, isteyerek destekleniyor bu şahıslar..
Aslında ciddi bir durum bu..Bu yemin üzerine sorulacak çok soru var da bu konu yeri değil.
Tek bildiğim ve gördüğüm, dediklerini adım adım yaptığıdır.
Evet sozumun arkasindayim. Siz belki raharsiz olmuyorsunuz ancak ben her onune gelenin Atatürkçü luk kisvesine burunup kendi kinlerini O nun adini kullanarak aktar masina razi olamiyorum. Ancak bazi niyet okuyucular bunu Atatürk un adinin anilmasindan rahatsiz oluyormuşuz da soyluyirmusuz gibi algılıyor.
Atatürk dusmani ilsn ediliyoruz. elbinsaf.
Neyse cok uzatmayacagim. Anlatmak istedigimi anlasanizda bazilarinin isine gelmiyor. Korkulariyla yaşayıp düşmanlar uretmek belki daha heyecan verici geliyor.
Kimmiş onlar ve nerden onları alkisladigim gibi bi kaniya vardiniz. Mesajlarimi bulup ispat edin lutfen. Yok oyle bedavadan konusmak. O mesajlari gosterene kadar sizi iftira atmakla itham edecegim
bu yeminini ilk kez duyuyorum okuyorum
yemin etmiş resmen ''Allahım üzerine yemin ederim demiş''
Allah fırsat vermesin
Amin canım..Ezan da okunuyor şu an, Amin..
bir şeyi görmeden duymadan sağdan soldan internetten okuyarak kopyala yapıştır yapmak , böyle söylemişmiş demek üstüne de dua etmek bu olsa gerek.
Atatürk'ü sakıza çiklete benzetmek zaten başlı başına bir hakarettir. Sen istiyorsun ki Atatürk'ten bahsedilmesin, yaptıkları başarılar anlatılmasın ve böylece Atatürk tedavülden kalksın. Neden gocundun bir sanatçının Atatürk'ten bahsetmesinden. Neden gocundun birleştirici olunması gerektiği üzerine yapılan mesajlardan.
önüne gelen Atatürk'ün ismini ağzına dolayp, sakız yapıyor. bıarkın canım adamcağızı rahat uyusun. o kadar çok seviyorsanız, bir fatiha okuyup ruhuna yollayın, birilerine laf sokmak için kullanacağınıza...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?