Kıraç, öyle şeyler söyledi ki AKP’li başkan konseri terk etti..

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

02 Temmuz 2014

“Farklı Yönleri ile Meme Kanseri Sempozyumu”na, Şarkıcı Kıraç da bir konserle destek verdi. Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde, şarkılarıyla Antalyalıları coşturan Kıraç, konuşmalarıyla da geceye damgasını vuran isim oldu.

Kıraç, “Böyle giderse herkes Atatürk’ün ismini sayıklayacak” dedi.
Kıraç yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Benim hiçbirsiyasi parti ile işim olmaz. Şucu bucu değilim. Ben Türk oğlu Türküm. Mahallemizde yaşarken bütün insanlarla dost ve arkadaştık. Aramızda hiçbir ayrımcılık yoktu. Benim babam öğretmen. Ben bir öğretmen çocuğu olarak bu günlere geldim. Şimdi insanlar çok büyük bir korku ile yaşıyor. Bütün sanatçılar korkularından söz ediyor. Neler oluyor kardeşim. Bu ülkenin her karışı cennetten bir parçadır. Ben bu cenneti gördüm. Böyle giderse, sanırım gelecekte çocuklarımız bu cenneti göremeyecek. İddia ediyorum birkaç seneye kadar, Atatürk’ün kim olduğunu, bize hangi değerleri kazandırdığını bu ülkenin insanı çok net bir şekilde görecektir. Herkes Atatürk Atatürk diye ismini sayıklayacaktır. Bütün siyasilere söylüyorum. Aklınızı başınıza alın. Bu ülkenin geleceği ile oynamayın.”

Kıraç’ın bu sözleri Konyaaltı açık hava tiyatrosunu dolduran vatandaşlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de konsere geleceği anons edilmişti. Ancak 15 dakika sonra Türel’in gelemeyeceği anons edildi. Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’de konserdeydi. Ancak Ebru Türel de, bu konuşmalardan sonra konserden ayrıldı.
http://www.ilk-kursun.com/haber/187597/kirac-oyle-seyler-soyledi-ki-akpli-baskan-konseri-terk-etti/

Son düzenleme:
önüne gelen Atatürk'ün ismini ağzına dolayp, sakız yapıyor. bıarkın canım adamcağızı rahat uyusun. o kadar çok seviyorsanız, bir fatiha okuyup ruhuna yollayın, birilerine laf sokmak için kullanacağınıza...........

Çok doğru söylemiş,yanlışlarıyla doğrularıyla Atatürk,şu anki,cebini,yetmedi ayakkabı kutularıni doldurupta halkı her bakımdan sömüren ve sürekli bölmeye çalışan siyasetçilerin toplamından daha insandı,o bir peygamber diildi elbette yanlışlari vardi o bir askerdi,bir liderdi ve yapabileceginin en iyisini yapti vatani için.Nerde bugünki Türkiye,nerde Atatürk'ün Türkiyesi,kaoslarla,çatışmalarla,ayrımlarla ilerliyoruz ama nereye ALLAH bilir..

Helal sana KIRAÇ! Bu dönemde artık herkes safını belli etmeli...
Her zaman, daima, sonsuza kadar ATATÜRK'ün adını anacağız. İsteseniz de istemeseniz de..
Köyün muhtarı mehmed emmi değil o... ÜLKENİN KURUCUSU ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK!
Ne onun adıyla reklam yapanlara prim veririz ne de adını unuttururuz!
O kadar!

madem yaraları yok neden gocunuyorlar ki??
bir de yazmışlar,Atatürkü sakız etmeyin ağzınıza diye,neden rahatsız oldunuz ki bu kadar??
kıraç da bi ara o kokrkanların safına geçmişti ama trt ile ipler kopunca özünü hatırladı demek ki..

kıraç da bi ara o kokrkanların safına geçmişti ama trt ile ipler kopunca özünü hatırladı demek ki..

aslında haberi görünce şaşırdım bende, çünkü kıraçı akp yi destekleyen bi sanatçı olarak biliyordum

Ağzına sağlık! Canımsın!

Kimmis korkak ya ? Biz bir şeyden korkmuyoruz ... Ha ama ben korkaklari çok iyi biliyorum şeriat gelecek , ülke elden gidecek eyvah eyvah diyenleri çok iyi biliyoruz :)) kirac MHP li ? degilmi ya bende öyle biliyordum ...

kıraçla yaşlarımız yakın olabilir evet çocukluğumda ayrım yoktu..insanlar böylesine birbirine bilenmiyordu..neyin kavgası bu..birilerinin koltuğu sağlaamlaşsın hapislere girmesin diye cahil cüheda takımını salıyorlar üstümüze..

şeriat falan gelmeyecek ,nerden çıkarıyosunuz bunları

Son düzenleyen: Moderatör:
Belkide Atatürk ün partisinin cikardigi cati aday Ekmelddin Ihsanoglu icin konusmustur:)))
Yani hemen " ohh nede güzel söylemis, pekte güzel söylemis" demee gerek yok:)
Hea onun icin söylememisse bile ahanda ben simdi onun icin söylüyorum..
Türkiye de cok sasilacak ve " nóluyor kardesim, aklinizi basin iza alin" denilecek bir olay varsa;
O da, babasini irtica tehlikesi ile kovduklari, iokudugu üniversitede, rektörlerine " rektör" degil şeyh diye hitap eden bir adami, Cumhurbaskani adayi yapan CHP dir:)))
Yani bune perhiz bune lahana tursusu kardesim, ne o, ülkeyi Iran a benzetmek isteyenlerle isbirligimi yapiyonuzzz:)

Ayruca Gıraca da sunu söyleyeyim;
Evet gecmiste bu kadar öfke yoktu zira, ezilen, dislanan, eziyet gören, okuma hakki bile elinden alinan, sectigi her hükümet darbelerle düsürülen halk sabr ediyordu cocuguuum:))
Simdi o halk kenetlendi, bugüne kadar da halki yok sayip, eziyet edenler kin ve öfke doldu, ayrisma oldu cocugum..
Anadiiin:))

Tabii Erdoğan da çok birleştirdi herkesi bir çatı altında zaten herkesi benimsedi kucakladı. Şu anda herkesin birbirine düşman olma nedeni Erdoğan'ın halkı kışkırtması ona o vermeyen kesimi dinsiz, inançsız yerine koymasıdır. Kim neye sabrediyormuş ya tabii Erdoğan yokken kimse oruç tutamıyordu namaz kılamıyordu değil mi. Şurada bile belli yapılan hakaretler bir de sosyal hayatı düşünün.

Önceden hangi partiden olursa olsun insanlarda saygı vardı bunlar kavga konusu yapılmazdı. 90 lı yıllarda bakın siyasi parti liderleri hepsi bir masada oturup saygı çerçevesinde konuşabiliyorlardı tartışabiliyorlardı ama şimdi bu mümkün mü nifak tohumlarını kim ekti acaba milletin üzerine benim %50 im, benim başörtülü canım diyerek acaba kimler kenara itildi. Bir tek kamu kurumlarına başörtüyle girilmedi diye mi yani. Peki bu Erdoğan'ın yaptıklarını haklı çıkarır mı başka partileri eleştirdiğiniz şeyleri şimdi o yapıyor. Hem de misli misli yapıyor. Bu ülkede gençler onun emirleriyle öldüyse, yuhalatıldıysa, ölülerin üzerinden bile siyaset yapıldıysa gözümde Evren'den hiçbir farkı yoktur kendisinin. Ve aynı sonu kendisi de yaşayacaktır. Atatürk'ü maalesef savunmak anlatmak zorunda kalıyoruz aslında günümüzde artık bunu yapmak zorunda olmamamız gerekiyor ama kendisine herhangi bir asker muamelesi yapılınca Atatürk ismi anılmayıp Gazi Mustafa Kemal deyip geçiştirilince, ne rahatsızlık veriyorsa artık TC, andımız kaldırılıyorsa, iki ayyaş diye hakaret ediliyorsa, 10 kasımda dikilmeye gerek yok deniliyorsa ve burada bile aman o olmasa Allah başkasını gönderirdi denilip basitleştirilmek isteniyorsa hatta konularda inkılaplar zorla kabul ettirildi deniyorsa, hele hele CHP ye Atatürk'ün partisi diye söylenip onu kurduğu parti çöktü gibi imalar yapılıyorsa hala o zaman kurulan parti ile şimdiki kıyaslanabiliyorsa biz de tabii ki koruyoruz kimin gücüne gidiyorsa Atamızı yaptıklarını kazandırdıklarını dilimizden düşürmemiz daha çok zorlarına gidecek demektir öldüğünden beri senelerdir devam ediyor ve edecek de işte o Akp mensupları da daha çok dayanamayıp kalkıp gidecekler. Ama Erdoğan hakkın rahmetine kavuştuğuna herhangi bir parti lideri olarak unutulacak gelecek nesiller hatırlamayacak bile gerçek bu !

Atatürkü bu topraklardan kimse silemez. Çünkü buna ne akılları yeter, nede ömürleri yeter.

Bu topraklarda bizim tek liderimiz vardır oda Mustafa Kemal ATATÜRK'TÜR.

dogru söylemis

buarada troll ler burda da is basinda , akli sira kendini kültürlü bilgili göstermeye calisiyor , ama anlattigi yalanlara sadece kendisi inanir galiba , yok yani görmemisiz de yanindaymisizda , madem öyle Erbakan in laflari ortada otur dinle oku , odami kemalist di yoksa hizmetden miydi ????

oku biraz oku ,evet Ulu önder Mustafa Kemal Atatürkü neden bazi kesimlere düsman ilan gösterildiii bir bak ,

ezilen daha dogrusu hor görülen bir kitle var , ve bu kitle eskiye dönmeyi asla istemiyor her ne olursa olsun , onun icin adam analarina küfür de etse dahi yarabbi sükür amin derler.... hor görültükleri nokta (her daim görülceklerde) sormadan sorgulamadan kanip gitmelerii...

ki dinimiz bu deniliyor lakin bir bakin ozaman , dinin nereye gittigini , dogrular yanlisa , yanlislar dogrulara karistii, modern daha dogrusu ilimli din adi altinda , kuran da bile lanetlenmis sekilciler var heryerde cogu guya fanatik olduklarini sanip iyice degistiriyorlar herseyi , sonrada gelip ahkam kesiyorlar, buarada paralel herseyden sorumlu peki parelelden kim sorumlu , daha düne kadar gel vatanina dön gel hocam di ? noldu, güc paylasilamadi ,
hersey sebebi pararel ya , asker de güya kötüydü noldu , oyuna getirildiler denildi, daha düne kadar hocamda hocam asker darbeciydi, iste yobaz cahil denince deliriyorlar ama akli daha dogrusu vicdan sahibi bir insan cikarlari icin yada ego su icin dogrulari görmemezlikten gelemez,

gerci hersey yazildi cizildi tabi olan sadece gücü parasi olmayanlara olcak ama ilk basta troll lere anadiiiiiiinnnnnnn

Helal olsun Kıraç'a...
Şu konuşmaya bile tahammül edemiyorlarsa vay hallerine.Halkın arasına hiç çıkmasınlar o zaman,kendi mitinglerinde dolansınlar yeter.

Atatürk'e hakaretler yağdırarak çıkar toplayanları da alkışlarsınız. Ki Kıraç belirtmiş cı ci cu cü olmadığını.

1- Kıraç senin nereden çocuğun oluyor.
2- Okuma hakkı neden elinden alındı acaba? Birinin bir yerleri bahçe bir yerleri tarla yapmasının sonucu değilmiydi? Sonra birileri birilerine saygı duruşunda duracak nutuklarından olmadı mı? Kendini bilmeyenlerin cezasını bu millet mi çekecek? Allah da onlara çektirsin

Atatürk'e hakaretler yağdırarak çıkar toplayanları da alkışlarsınız. Ki Kıraç belirtmiş cı ci cu cü olmadığını.
Kimmiş onlar ve nerden onları alkisladigim gibi bi kaniya vardiniz. Mesajlarimi bulup ispat edin lutfen. Yok oyle bedavadan konusmak. O mesajlari gosterene kadar sizi iftira atmakla itham edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…