- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
02 Temmuz 2014
“Farklı Yönleri ile Meme Kanseri Sempozyumu”na, Şarkıcı Kıraç da bir konserle destek verdi. Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde, şarkılarıyla Antalyalıları coşturan Kıraç, konuşmalarıyla da geceye damgasını vuran isim oldu.
Kıraç, “Böyle giderse herkes Atatürk’ün ismini sayıklayacak” dedi.
Kıraç yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Benim hiçbirsiyasi parti ile işim olmaz. Şucu bucu değilim. Ben Türk oğlu Türküm. Mahallemizde yaşarken bütün insanlarla dost ve arkadaştık. Aramızda hiçbir ayrımcılık yoktu. Benim babam öğretmen. Ben bir öğretmen çocuğu olarak bu günlere geldim. Şimdi insanlar çok büyük bir korku ile yaşıyor. Bütün sanatçılar korkularından söz ediyor. Neler oluyor kardeşim. Bu ülkenin her karışı cennetten bir parçadır. Ben bu cenneti gördüm. Böyle giderse, sanırım gelecekte çocuklarımız bu cenneti göremeyecek. İddia ediyorum birkaç seneye kadar, Atatürk’ün kim olduğunu, bize hangi değerleri kazandırdığını bu ülkenin insanı çok net bir şekilde görecektir. Herkes Atatürk Atatürk diye ismini sayıklayacaktır. Bütün siyasilere söylüyorum. Aklınızı başınıza alın. Bu ülkenin geleceği ile oynamayın.”
Kıraç’ın bu sözleri Konyaaltı açık hava tiyatrosunu dolduran vatandaşlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de konsere geleceği anons edilmişti. Ancak 15 dakika sonra Türel’in gelemeyeceği anons edildi. Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’de konserdeydi. Ancak Ebru Türel de, bu konuşmalardan sonra konserden ayrıldı.
http://www.ilk-kursun.com/haber/187597/kirac-oyle-seyler-soyledi-ki-akpli-baskan-konseri-terk-etti/
Son düzenleme: