- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
arkadaslar yeni eve kiraya gectim eve gecmeden ev sahibi kadin bizi avukatin yanina goturdu..kira sozlesmesi yapmak istediler esim imzalamak istemedi avukatla kadin evimin biseyine zarar verio gidince ben mi oducem dedi oyuzden imza istediler biz zatej yaptirirz inzaya gerek yok dedik kadin asla olmaz imzasiz dedi sora yeniden anlastik esimde anlasmayi kabul etti. imzaladi sozlesmwyi ..sozlesmede civi cakilmicak jfalan tarzi seyler yaziyodu ..sindi ben tasindim ama bikac tablom var asmaya korkuyorum banyo wc ye aparatlar asamiyorum..napicam ya hic bole bisey duydunuzmu
o yapistiricilar cikarinca duvarda iz birakmazmi canim ona da bise deme hakki varmi kadininCanım bizim oturduğumuz evlerde hic oyle anlaşma olmuyor ama biz civi çalmıyoruz bu tablolar icin vs bantlar oluyor ismini ubuttum ondan kullanıyoruz 13 kg ya kadar taşıyor. Bence oyle bisey kullanın.
Migrosda satiliyor
Bazı durumlarda anlayış gösterilir ama biz kiracı çıktıktan sonra eve girdiğimizde şok geçirdik her yer delik desikti berbat etmişti keşke kontrat imzalasaydik tuzlamayla alakalı değil yapılmalı bu hem kiracinin,hem ev sahibinin hakkını korurÇok saçma!cıvı cakamiycagim evi kiralamazdım.ev kıtlığı mı vardı.
Ev sahibine şöyle evini tuzlasın kokmasın.. .
İz bırakmıyor. Çok da sağlam. Tablonuz devasa büyük değilse rahat taşır.o yapistiricilar cikarinca duvarda iz birakmazmi canim ona da bise deme hakki varmi kadinin
Kontrat yapmamak niye.vergi vermemek için mi?herkes (kiraci da ev sahibi de)kontratla haklarini korursa kimse madur olmaz.duvarlari deliyosa ilk kiraladığı şekle getirip çıkmalıydı,yok düzeltmediyse depozitine el konulurdiBazı durumlarda anlayış gösterilir ama biz kiracı çıktıktan sonra eve girdiğimizde şok geçirdik her yer delik desikti berbat etmişti keşke kontrat imzalasaydik tuzlamayla alakalı değil yapılmalı bu hem kiracinin,hem ev sahibinin hakkını korur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?