- 26 Ocak 2008
- 1.183
- 2
- Konu Sahibi xixtxixr&buse
arkadaşlar kendi evimiz olmadığına göre öz perde ve halıları seçmekte zorluk çekiyorum oturacağım evde en fazla 3yıl kalacağız bu durumda nasıl tercih yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sen genede begendiklerini al gözün kalmasınkaydirigubbakcemile5
nişanlımısın dügün yakınsa ev tutulur zaten ona göre bak all sendeyerimseniben
yok tutulmadıysa ortalama bişiler all yani her evin ölcüsüne uyacakk:lepi:
hayırlı olsun inşa.s.
arkadaşlar kendi evimiz olmadığına göre öz perde ve halıları seçmekte zorluk çekiyorum oturacağım evde en fazla 3yıl kalacağız bu durumda nasıl tercih yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
bizde lojmanda oturucaz büyük bir ihtimalle...
çok hantal olmayan,spor ve portatif şeyler seçiyoruz.
zten tarzımızda bu. öyle çok vitrin falan sevmiyorum ben sadece konsol aldım yemek takımı için. birde yemek masası. öyle işte...
bende sadece gümüşlük ve konsol düşünüyorum
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım resimlerinizi görmüştüm çok beğenmiştim nikah fotoğraflarınızıa.s
ayy canım teşekkür ederim uatndım kız şimcik Şeniz
Söylediklerine harfiyen katılıyorum çok masraf yapmayım diyorum bu sefer de nakliye ücreti çıkıyor karşıma şaşırdım kaldım...Bende en çok bu konuda bocalıyorum zaten...
Standart eşyalar almaya çalıştık hep şimdiye kadar. battal boylar battal yüksekliklerden hep kaçındık. köşe koltuk almayı düşünüyorum odamız ufak olursa sığsın die büyük olursada aynı model yanına ek bişiler düşünülebilir yada puflar falan gibi..
halılara hiç girmedim bile çünkü artık ev tutulup eşyalar alınınca halıları düşüneceğim.
yatak odasının dolabını yüksek olanlardan seçmemeye çalışıyorum. odanın küçük olması ihtimaline karşı kapaklı modellere bakmıyorum. perdeleride ev tutulduktan sonra tül ve güneşlik olarak düşüneceğim. çok pahalıya kaçmamayı düşünüyorum.
ben hala yemek odası alsammı almasammı kararsızlığındayım. mutfak küçük olursa yemek takımımı nereye koyucam. misafir gelirse nerde yemek yicek yani çoğu şey daha havada uçuşuyor. en önemli şeyimiz evimiz olmadığından ve belkide olmayacağından böyle sürünüyoruz.
Allah hepimize hayırlı ev sahipleri nasip etsin...senağlama
ben geçen yıl evlendim.yatak odası, salon takımı, oturma odasına da koltuk takımı ve yemek odası da aldık. perdelerimi ve halılarımı lojmana göre aldım. bütün mobilyam lojmana sığmıştı ama 1 yıl sonra tayinimiz çıktı ve şu an odamın biri açılmayan eşyalarla dolu. perdelerimi desenli tül perde ve güneşlik olarak almıştım. perdelerimin hepsi şimdiki evimede uyuyor. mobilya alırken gereksiz şeyler almamanızı tavsiye ederim. ben alınmasını istememiştim ama zorla aldılar. napalım kırılana kadar taşıyacağız.