Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evin tamamında uyum var .aynı anda alışveriş yapılıp bir anda tamamlanmı gibi.bence süper.bende yeni evimde bütün odaların uyum içinde olmasını istiyorum.şu anda da öyle ama daha iyisini yapabilirim diye düşünüyorum
güle güle oturun çok güzel
arkadaşım evin çook güzel benimde kafamda bu konseptte mobilyalar var perdeler tam kafamdaki, özel olmazsa nerden aldınız, marka adını ve fiyatını söyler misiniz? araştırma yapıyordum tam denk geldi (misafir odanızı ve yatak odanızı)
cıvıl cıvıl ,çiçekler içinde bir ev ,çok tatlı ,sakin huzurlu ..
sadece oturma odasındaki berjerler olmamış ,oda küçük olduğundan sıkıştırmış orayı ,sadece köşe kalsın bence ,yatak odanız büyük berjerin birini oraya koyabilirsiniz .mutfak banyo gibi yerleri de merak ettim ,çok güzel herşey güle güle oturun ..
çok cici bir ev olmuş..karışık olmayan evleri cok severım sızınkıde oyle..
sadece oturma odasındakı koltuk cok guzel ama teklı olan ıkı koltugu kaldırsanız daha mı ıyı olur dıye dusundum..ama gardolap ve salon harıka mutfagınızı da merak ettım aynı tarz dosedıysenız bravo
bayılırım böyle ferah evlere.. kullanılan renkler de çok güzel.... aslında herkes her odada farklı renkler kullanıyor ama siz hep aynı renkleri kullanmışsınız şaşırdım ama çok güzel olmuş... oturma odası biraz küçük sanırım sadece köşe olsa orada daha iyi olacak gibi geldi gözüme.............. onun dışında herşey harika...
herkese oncelıkle guzel yorumları ıcın cok tesekkurler ....evet hklısınız oturma odam bıraz kucuk koltuklar sıkısmıs durumda bişeyler yapılacak artık onlara.... mutfagın resımlerınıde en kısa koyabılırım ıns ,salon ve gardrobu soranlar olmus bız modoko dan aldık ama hemen her yerde bu tarz yanı country tarzı mobılya bulmanız mumkun kızlar onun ıcın sızlere de kolay gelsın sımdıden::)