• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kır düğünü üçün nasıl olur;?

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Kızlar merhaba konu acmıstım ama cevap veren fazla olmadı bu gelınlık kır dugunu ıcın nasıl olur...ve guzel mı? $image.jpg $ARKADAN.jpg $Style%208640.jpg

gelinlik çok güzel bence ama sanki kır düğünü için biraz ağır daha hafif uçuş uçuş bir gelinlik olsa..:26:

Gelinlik cok hos narin guzel bence ama bu kuyrukla kir dugugnunde cok rahat edemezsin sanirim kuyruk bu kdr olmamali hattaa hic olmamali belkide mesela bazi gelinliklerde kuyruk toplanabilio ya da oyle bisi yaptirablrsn kuyrugu icin ama bu modelde olurmu bilmiyorum:17:

gayet başarılı bence heryerde gideri var bunun kır, salon, restoran, dernek, yat :52::52:

abartıda değil bence sade ve şık tarza öre abartı durumda değişir tabi bana göre çok sade bir gelinlik

ben kuyrugunu fazla uzun gelinligin altınıda çok şekilsiz buldum kır dügünü için çok daha güzel modeller vaar

ben kuyrugunu fazla uzun gelinligin altınıda çok şekilsiz buldum kır dügünü için çok daha güzel modeller vaar

anladım canım...kuyrugu o kadar uzun olmayacak...ya cok arastıorum dıdık dıdık ettım cok sade veya cok kabarık karısık kumasları sevmıorum...ya da cok duzenlı oluo onları d sevmıorum..ben bu gelınlıgın ozellıkle yans-dan gorunusunu beendım...

Gelinlik gayet güzel ama kır düğünü için daha hafif, uçuş uçuş modeller daha uygun olur kanımca. Tabi önemli olan içinde senin nasıl hissettiğin arkadaşım, bunu çok beğenip giymek istersen saçın ve aksesuarlarınla, eline alacağın çiçekle ya da başına takacağın bir taçla kır düğünü konseptine gayet uygun bir hale de getirebilirsin..

kır düğünü için fazla kuyruğu var ve fazla abartılı...şifon kabarık olmayan uçuş uçuş bii model çok daha hoş olur...ve üzerinde taş detayı en az seviyede olursa daha uygun olur. genellikle çiçek detayları kır düğünlerinde daha hoş duruyor...

Gelinlik çok hoş duruyor. Eğer içine sindiyse sen onu duvağınla çiçeğinle tamamlarsın kır düğününe. Ben çok beğendim.:46:

Back