- 29 Mayıs 2011
- 247
- 20
- 118
- Konu Sahibi biyologizem
-
Arkadaşlar eylül ayında düğünüm olacak kır düğünü çimler üzerinde..:) gelinlik olarak bu gelinliği denedim güzel farklı durdu bi kaç değişiklik olabilir mi dedim kalp yaka olması gibi olur dediler üzerinde inciler ve çiçekler var kuyruğu da çok hoş daha karar veremedim sizce nasıl fikirlerinizi almak istedim Eki Görüntüle 699808
öncelikle hayırlı olsn mutlulklar canım kır düğün için ideal bir gelinlik gibi duruyo ben cok hoş buldum eğer seninde içine sindiyse bunu giyeblirsin dşnme derim :))
Ben cok begendim ve bence kir dugunu konsepti icin de mukemmelGercekten bu konsepte en uygun gelinliklerden biri, fotografin linkini bana da mesajlayabilir misin sekerim, hangi modaevi ben de bakmak istiyorum.
Kır düğünü için bence de çok hoş.
Mutluluklarr
Hatta saçlarını topuz değil de su dalgası şeklinde kıvırcıklar yaptırıp papatyadan bir taç takabilirsin
Ayy çok güzel olur ya
orjinal saçlarım da kıvırcık zaten bakalım öyle birşeyler düşünüyorum canım çok teşekkürlerr :)
kır düğününde daha sade gelinlikleri daha çok beğeniyorum. tarlatanlı modeller uygun değil bence, ağır kaçar.
bir de ayakkabı seçiminizi uygun yapın, ince topuklu modeller ile yürürken zorlanırsınız, toprak üzerinde yürümek zor olabilir.
bunlar benim fikrim... mutluluklar dilerim.
Bende arkadaşlara katılıyorum kır düğünü konseptine çok uygun çok beğendim
çok güzelmiş gerçekten...Doğal papatya tacı ve çiçeğiyle de çok uyumlu olur:)
çok uygun olur,çok iyi fikir.mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?