Gelinlik Modelleri Kır düğünü,çiçekli gelinlik..:)

biyologizem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
247
20
118
Arkadaşlar eylül ayında düğünüm olacak kır düğünü çimler üzerinde..:) gelinlik olarak bu gelinliği denedim güzel farklı durdu bi kaç değişiklik olabilir mi dedim kalp yaka olması gibi olur dediler üzerinde inciler ve çiçekler var kuyruğu da çok hoş daha karar veremedim sizce nasıl fikirlerinizi almak istedim

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olsn mutlulklar canım kır düğün için ideal bir gelinlik gibi duruyo ben cok hoş buldum eğer seninde içine sindiyse bunu giyeblirsin dşnme derim :))

öncelikle hayırlı olsn mutlulklar canım kır düğün için ideal bir gelinlik gibi duruyo ben cok hoş buldum eğer seninde içine sindiyse bunu giyeblirsin dşnme derim :))

Fikrini belirttiğin için çok tşk ederim canım :) bende beğendm karar verme aşamasındayım bakalım ne olacak =)))

Ben cok begendim ve bence kir dugunu konsepti icin de mukemmel Gercekten bu konsepte en uygun gelinliklerden biri, fotografin linkini bana da mesajlayabilir misin sekerim, hangi modaevi ben de bakmak istiyorum.

Ben cok begendim ve bence kir dugunu konsepti icin de mukemmel Gercekten bu konsepte en uygun gelinliklerden biri, fotografin linkini bana da mesajlayabilir misin sekerim, hangi modaevi ben de bakmak istiyorum.

çok tşk ederim canım msj sayım 100 olmadığından özel msj atamadım sana moda evi ismi vermek yasak değildir sanırım izmir balgin sposa moda evi internet siteleri yok sanırım fakat google a balgin sposa 2013 yazıp görsellerde arattığımda buldum denediğim bu gelinliğin resmini tatlım :)

Bende arkadaşlara katılıyorum kır düğünü konseptine çok uygun çok beğendim

Hatta saçlarını topuz değil de su dalgası şeklinde kıvırcıklar yaptırıp papatyadan bir taç takabilirsin

Ayy çok güzel olur ya

kır düğününde daha sade gelinlikleri daha çok beğeniyorum. tarlatanlı modeller uygun değil bence, ağır kaçar.
bir de ayakkabı seçiminizi uygun yapın, ince topuklu modeller ile yürürken zorlanırsınız, toprak üzerinde yürümek zor olabilir.

bunlar benim fikrim... mutluluklar dilerim.

Prenses model dışındaki gelinliklerin benim için elbiseden farkı yok canım benm zevkime göre gelinlik kabarık olcak daha farklısını giyemem zaten ama ayakkabı için haklısınız dolgu topuk düşünüyorum zaten çimlere batmamak adına :) fikirlerinize çok teşekkür ederim :)

öncelikle mutluluklar dilerim.. gelinlik güzelmiş fakat ben eteğindeki papatyaları pek beğenmedim sanki biraz basit durmuş gelinliğin sazdeliğini bozmuş gibi geldi .. ama siz yakından gördüğünüz için daha iyi bilirsiniz.. tekrar mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…