Gelinlik Ayakkabısı kır düğünü ayakkabılarım- ayakkabı arayanlar

Leigh_Chery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
68
2
98
41
Ağrı
]
Mrb arkadaşlar, uzun zamandır gelin ayakkabılarına bakıyordum düğün mekanına ve gelinliğime uygun, sonunda buldum=) Bir alışveriş sitesinde harika gelin ayakkabıları ve babetler var, mutlaka beğneneceksiniz.
gelinliğim prenses model ve çiçek detaylı, ayakkabılarımı pudra rengi, olabildiğince platformlu ve kalın topuklu düşünüyordum, işte ayakkabılarr
beğendiğim diğer ayakkabı ve babetleri birazdan ekliyorum

Eklentiler

• $1CA8HBUIU.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 152
  • $2.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
Canim çok güzelmiş ayakkabılarin güle güle giy inşallah. Bende ayakkabı bakiyorum bu aralar ayakkabini nerden aldın canim internet sitesinin adını da yazar misin

Tşekkür ederim =) indirimli alışveriş sitelerinden ilk harfi L ile başlayandan aldım, anlamışsındır, kampanya var, 'evlilik masalı' beğeneceğine eminim

ya ayakkabılar inanılmaz şeker oluyor ama gelinlikte gözükecek mi ki bunlar ? bekarım da geleceğe bilgi yatırımı yapim :26:

Güle güle giy çok güzelmiş gerçekten, pudra rengi; gelinliğe de kır düğününe de çok yakışan bir renk seçimi olmuşş :))

bu ayakkabıların hepsi çok güzel bayıldım :) ama velakin kır düğünü için fazla ince topuklu değil mi? nişan ve düğünüm kırda olacak, ben de bakıyorum kendime ama henüz bulamadım :18:

Teşekkür ederim herkese, topuğu çok ince değil sanki, daha kalın topuk da şık durmazdı diye düşünyorum, düğün esnasında değiştirebilirim 1 süre...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…