• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı kır düğünü ayakkabılarım- ayakkabı arayanlar

Leigh_Chery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
68
2
98
41
Ağrı
]
Mrb arkadaşlar, uzun zamandır gelin ayakkabılarına bakıyordum düğün mekanına ve gelinliğime uygun, sonunda buldum=) Bir alışveriş sitesinde harika gelin ayakkabıları ve babetler var, mutlaka beğneneceksiniz.
gelinliğim prenses model ve çiçek detaylı, ayakkabılarımı pudra rengi, olabildiğince platformlu ve kalın topuklu düşünüyordum, işte ayakkabılarr:12:
beğendiğim diğer ayakkabı ve babetleri birazdan ekliyorum

Eklentiler

• $1CA8HBUIU.jpg
    $1CA8HBUIU.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 152
  • $2.jpg
    $2.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 181
Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
Mrb arkadaşlar, uzun zamandır gelin ayakkabılarına bakıyordum düğün mekanına ve gelinliğime uygun, sonunda buldum=) Bir alışveriş sitesinde harika gelin ayakkabıları ve babetler var, mutlaka beğneneceksiniz.
gelinliğim prenses model ve çiçek detaylı, ayakkabılarımı pudra rengi, olabildiğince platformlu ve kalın topuklu düşünüyordum, işte ayakkabılarr:12:

Canim çok güzelmiş ayakkabılarin güle güle giy inşallah. Bende ayakkabı bakiyorum bu aralar ayakkabini nerden aldın canim internet sitesinin adını da yazar misin:9:

Tşekkür ederim =) indirimli alışveriş sitelerinden ilk harfi L ile başlayandan aldım, anlamışsındır, kampanya var, 'evlilik masalı' beğeneceğine eminim

ya ayakkabılar inanılmaz şeker oluyor ama gelinlikte gözükecek mi ki bunlar ? bekarım da geleceğe bilgi yatırımı yapim :26:

Güle güle giy çok güzelmiş gerçekten, pudra rengi; gelinliğe de kır düğününe de çok yakışan bir renk seçimi olmuşş :))

bu ayakkabıların hepsi çok güzel bayıldım :) ama velakin kır düğünü için fazla ince topuklu değil mi? nişan ve düğünüm kırda olacak, ben de bakıyorum kendime ama henüz bulamadım :18:

Teşekkür ederim herkese, topuğu çok ince değil sanki, daha kalın topuk da şık durmazdı diye düşünyorum, düğün esnasında değiştirebilirim 1 süre...​

Back