Dudak Makyajı kıpkırmızı ruj arıyorum:)

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Anqel_1992

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
46
0
bu renklerde ruj arıyorum marka ve numarasıyla birlikte önerilerinizi bekliyorum resim de koyabilirseniz çok sevinirim $koc-burcu-makyaj-103.jpg $kirmizi-ruj_80923-2b8.jpg !! :)

tercihen 2. resim bnm icin daha önmeli:KK70:

aslında avonu hiç sevmememe ve kullanmamama rağmen redd 2000i önerebilirim
üzerine de seffaf lipgloss:KK9:

sanırım bu renge çok yakın bir renk elde edersiniz

Son düzenleme:
aslında avonu hiç sevmememe ve kullanmamama rağmen redd 2000i önerebilirim
üzerine de seffaf lipgloss:KK9:

sanırım bu renge çok yakın bir renk elde edersiniz

redd 2000 mat mı acaba? ben mat istemiyorum. çok parlak da istemiyorum hafif ıslak dursun. tavsiye için teşekkürler :)

Lancome L'absolu Rouge 132 gayet kırmızı bir kırmızıdır. ama parlak değil. gloss istiyorsanız Flormar Supershine 111 numaralı glossu önerebilirim bu gösterdiğiniz örneğe yakın :KK34:

ben kırmızı hastasıyım rujda bi çok markayı almışımdır ama en son lancome 31 numarayı kullanıyorum ve senin bu istediğin renkte ister mat kullanabiliyosun ister parlak bi tarafında ruju var bi tarafında parlatıcısı ıslak gibi dursun diyosan parlatıcısınıda rujun üstüne sürebilirsin istersende sadece rujunu sürebilirsin ayrıca çokda kalıcı sürdükten sonra saatlerde geçse kolay kolay çıkmıyo yemekte yesem bişeylerde içsem , özellikle sürerken eger taşırırsan silmsi zor oluyo ve sadece rujunu sürdüğündede öyle sade mat değil parlaklıgı var ve daha dogal duruyo dudakta

kırmızı rujun basit durmaması için mat olması gerek diye düşünüyorum.Ben de epey arayıp en sonunda buldum numarası silinmiş ama golden rose.kaç kez sürdümse numarasını istediler.Golden rose'ye bakınız sürünüz,sürdürünüz:)

max factor rubby tuesday 715 kırmızı tanu parlak mat arası çok hoş bir tonu var ve kolay kolay çıkmıyor uzun süre kalıyor uzun süredir kullanıyorum çok memnunum denemenizi tavsiye ederim mutlaka :KK34:

sayısını ve ismini tam hatırlamıyorum red var ama içinde onu biliyorum oriflame ın kırmızısı çok güzel bu istediğin renkle birebir nerdeyse

X