- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
yok canm güzel sürdüktn sonra dağılmıyo. resmini buldum ama nasıl eklenyo blmiyorum link veriym ben Moda Haber - Dolgun Grnm Veren Ruj Ultra Colour Rich :)
gördüm cnmmm güselmiş ama denemek lazım gene deee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canm güzel sürdüktn sonra dağılmıyo. resmini buldum ama nasıl eklenyo blmiyorum link veriym ben Moda Haber - Dolgun Grnm Veren Ruj Ultra Colour Rich :)
görmemişim canım kusura bakma yatım galibatarif ettim cnm sana resim koymayı :13:
gördüm cnmmm güselmiş ama denemek lazım gene deee
hemen bakıorum cnmgörmemişim canım kusura bakma yatım galiba
naneli olan
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Avon'un yıldızı Ultra Colour Rich isimli kırmızı ruju
emeğine sağlık teşekkür ederim cnmaynen canm ben sundum sen bilirsin gerisinii :)
görmemişim canım kusura bakma yatım galiba
naneli olan
Avon'un yıldızı Ultra Colour Rich isimli kırmızı ruju
hemen bakıorum cnm
emeğine sağlık teşekkür ederim cnm
Otuz küsür yıllık bir kırmızı ruj kullanıcısı olarak Max Factor ün rujlarına da bir bakın derim. Belki benim cilt yapımla da bir ilgisi vardır ama bende son derece kalıcı. Bazı ruj bir süre sonra çizgi çizgi ayrılır, kurur, birşeyler olur ya, bu dediğim marka da hiç öyle bir şey olmuyor. Zamanında oruç tutarken sürdüğümde 7-8 saat yeni sürülmüş gibi durduğunu çok bilirim.
Ay valla, gidip şimdi bir ruj süresim geldi.
rica ederim ne demkk
Bu güzelmiş.. Benim bahsettiğimde mat baya. Ama hiç bitmiyo ya 3 ay falan oldu alalı hala aynı :)
merhaba ben küçük sırlar'ın makyaj malzemeleri Farmasi diye bi marka biliyorum ama MAC russian red de olabilir diye yazim bugün diye düşünmüştüm :)
ayrıca ben de inanılmaz şekilde kırmızı ruj arıyodum dün strawberry'den calvin klein-deep berry aldım (Lüks Krem Ruj - #150 Derin Çilek - Calvin Klein - Makyaj indirimdeydi hem, yazarım gelince
kırmızı ruju bende çok seviyorum ama dudaklarım ince o yüzden bana hiç yakışmıyo
ben de kırmızı ruj hastasıyım rujlarımın en az 16-17si kırmızıdır ama günlükte kullanamıyorum aldıklarımın çoğunu sadece ilk aldığım gün denemişimdir o kadar..koyu tonlarda göz makyajı yaptığım için dudakta daha doğal tonlar tercih ediyorum