- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bende golden rose 120 derım.cokkk uzun bır sure kırmızı ruj aradım ama hıçbırı bunun kadar guzel degıl.bıde normalde kırmızı rujların hepsı hemen ucar bu butun gun kalıo ama renge uygun dudak kalemıyle kullanmanı tavsıye ederım dıger turlu bılıosunkı kırmızı dudakları cok ınce gosterır
bide kırmızı ruj istiyordun onu da önerdim ama resim koyamadım tabi
ne demek canım rica ederim..teşekkür ederim cnm
ne demek canım rica ederim..
canm ben avondan aldım kırmızı ruj ortası nanelii hem kokusu çok güzell hem de kalıcıı tavsye ederimm. :)
naneli mi kız ilk kez duydum
Avon'un yıldızı Ultra Colour Rich isimli kırmızı ruju.çok güzel bence ben aldım güzel.
resim nasıl ekleniyo kızlar......:26:
evet ortasında nane varr dudakların inceyse daha çok işe yarıyoo biraz daha dolgun gösteriyo dudakları canım :)
üst dudağım alt dudağıma göre biraz daha ince cnm
o zaman tavsiye ediyorum canm benimde öyle çünkü gerçekten işe yaradı kolay kolay da çıkmıyo kalıcıı bayaa
Yaz aylarına özel dudaklarınızda serinletici etki... Üstün nemlendirme ve baş döndürücü ışıltı ile birlikte... Avonun Ultra Colour Rich Cool Bliss Ruju işte bu etkileri yaratıyor. Dudaklara tazeleyici bir etki ve parlaklık veren ruj, SPF15 güneş koruma faktörü içeriyor. Nane etkili kristaller dudaklarda serinlik etkisi yaratıyor.
bende böyle bir haber okumuştum merak ettim nasılmış resmi çok güzel görünüyo ama
resmini eklermisin cnm
Resim koyamıyorum ki
mac'in ruby woo ya da russian red....internetten renklerine bakabilirsisiniz....ben ruby woo'dan memnunum...çok mat ve güzel duruyo..ama genellikle parlatıcımla üzerinden geçiyorum süper duruyo...
bi de dağılmasın istiorum cnm yaaaa lip gloss gibi olanlar çok yayılıo sanki makarna yemişsin gibi bir görüntü çıkıo ortaya çok çirkin duruo
hemen bakıorum cnm teşekkür ederim sağol fıstık yardımın için