kinoa

bir bardak kinoa 222 kalori pek zayıflatıcı gelmedi bana, sanırım gulitensiz diyet yapanlar için daha ziyade, çok gaz yapması ve pahalı olması da cabası... eski usül kısır yerim daha iyi, tabii bu benim fikrim

Zaten gunde bir bucuk kasiktan fazla tuketmemek lazim fazlasi zarar. Yuksek lif iceriyor 100 gr % 19 lif varmis

Diyetisyenim hiçbir besin tek başına zayıflatmaya yaramaz der hep. Bilmiyorum denedim ama en doğrusu sağlıklı beslenme programının içine dahil etmek galiba. Ben salatalara ve omlete ekliyorum. Tok tutuyor deneyebilirsiniz siz de böyle.

Geçen sene kinoa ben de almıştım aynı yerden.15 gün olmuştu ki bir mide rahatsızlığı geçirdim serum falan aldım iki gün.Bir hafta kendime gelemedim.Kiloyu hastalıktan verdim:KK43:Ama sebep olarak anlayamadım açıkcası kinoa mı sebebiyet verdi,başka bir sebep mi bilmiyorum.Korkumdan gerisini de kullanamadım.

Kinoaya alternatif olarak karabuğdayı kullanıyorum
Pilavı,salatası,çorbası gerçekten doyurucu oluyor
Her gün bir öğünde kullanıyorum ben ya

Kinoa değil de chia aldım ben. 100 gri 10 lira idi sanırım. Aktardan aldım. Suda beklettim bi değişik jolemsi bi şey oldu. Kusmuk gibi ama içerken daha doğrusu sümük gibi mukuslu gibi oldu. İğrenç. En iyisi nanesi maydanozu dere otunu marulu incecik kıyılmış az bulgurla kısır yapmak. Ne varsa bizim damak tadimizda var.

Kinoa değil de chia aldım ben. 100 gri 10 lira idi sanırım. Aktardan aldım. Suda beklettim bi değişik jolemsi bi şey oldu. Kusmuk gibi ama içerken daha doğrusu sümük gibi mukuslu gibi oldu. İğrenç. En iyisi nanesi maydanozu dere otunu marulu incecik kıyılmış az bulgurla kısır yapmak. Ne varsa bizim damak tadimizda var.
Chia tohumunu marketten almıştım. 500gr.paketi 10 küsürdü. Siz fazla vermişsiniz. Yoğurtla karıştırıp bir süre beklettikten sonra yiyordum. Suda bekletip denedim ilk, evet çok kötüydü. Yoğurtla falan iyi ama.
Tokluk hissi veriyor diye almıştım ama vermedi. Ben de kinoa yı denedim bugün

Chia tohumunu marketten almıştım. 500gr.paketi 10 küsürdü. Siz fazla vermişsiniz. Yoğurtla karıştırıp bir süre beklettikten sonra yiyordum. Suda bekletip denedim ilk, evet çok kötüydü. Yoğurtla falan iyi ama.
Tokluk hissi veriyor diye almıştım ama vermedi. Ben de kinoa yı denedim bugün
Hain aktar bi de komşu olcak. M harfi ile başlayan marketten mı aldınız ? Kinoa nasıldı ya benim tok olmam lazım ya bi suru fazlalığım var cildircam :KK43: kinoa tok tuttu mu barı :)

Kinoayı sıcak suda az bekletip sonra da haşlıyormuşuz ya. Ben daha önce yanlış tüketmişim :olamaz:
Tok tutuyor galiba. Takviye olarak kara buğday da aldım.

Kinoaya alternatif olarak karabuğdayı kullanıyorum
Pilavı,salatası,çorbası gerçekten doyurucu oluyor
Her gün bir öğünde kullanıyorum ben ya
Şey kara buğdayı nerden aldiniz acaba ? Karbonhidratı kismayi düşünüyorum aslında karabuğday in karbonhidrat değeri çok mu yüksek ? Ve tadı acaba nasıl yenilebilir gibi mı ? Siz hangi öğünde tuketiyorsunuz acaba zayiflamaniza katkısı oldu mu :) ay çok soru sormusum pardon :)

Hain aktar bi de komşu olcak. M harfi ile başlayan marketten mı aldınız ? Kinoa nasıldı ya benim tok olmam lazım ya bi suru fazlalığım var cildircam :KK43: kinoa tok tuttu mu barı :)
Ben de tokluk hissi için almıştım, bi de sağlıklı yani. Ama maalesef tok mok tutmadı.
Evet migrostan almıştım Ala çiftçi marka.
Başka markette de gördüm. Biraz pahalı 18 falandı 500gr'. Ama tok tutmayınca devam etmedim.

Şey kara buğdayı nerden aldiniz acaba ? Karbonhidratı kismayi düşünüyorum aslında karabuğday in karbonhidrat değeri çok mu yüksek ? Ve tadı acaba nasıl yenilebilir gibi mı ? Siz hangi öğünde tuketiyorsunuz acaba zayiflamaniza katkısı oldu mu :) ay çok soru sormusum pardon :)
Migrostan aldım bugün. Sıcak suyunu da kattım. Yarın deneyeceğim

Kinoayı sıcak suda az bekletip sonra da haşlıyormuşuz ya. Ben daha önce yanlış tüketmişim :olamaz:
Tok tutuyor galiba. Takviye olarak kara buğday da aldım.
Kara buğday diyete uygun mu acaba :) benim tok hissetmem lazım ama nasıl yapicam bilmiyorum :KK70:

X