Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chia tohumunu marketten almıştım. 500gr.paketi 10 küsürdü. Siz fazla vermişsiniz. Yoğurtla karıştırıp bir süre beklettikten sonra yiyordum. Suda bekletip denedim ilk, evet çok kötüydü. Yoğurtla falan iyi ama.Kinoa değil de chia aldım ben. 100 gri 10 lira idi sanırım. Aktardan aldım. Suda beklettim bi değişik jolemsi bi şey oldu. Kusmuk gibi ama içerken daha doğrusu sümük gibi mukuslu gibi oldu. İğrenç. En iyisi nanesi maydanozu dere otunu marulu incecik kıyılmış az bulgurla kısır yapmak. Ne varsa bizim damak tadimizda var.
Hain aktar bi de komşu olcak. M harfi ile başlayan marketten mı aldınız ? Kinoa nasıldı ya benim tok olmam lazım ya bi suru fazlalığım var cildircam kinoa tok tuttu mu barı :)Chia tohumunu marketten almıştım. 500gr.paketi 10 küsürdü. Siz fazla vermişsiniz. Yoğurtla karıştırıp bir süre beklettikten sonra yiyordum. Suda bekletip denedim ilk, evet çok kötüydü. Yoğurtla falan iyi ama.
Tokluk hissi veriyor diye almıştım ama vermedi. Ben de kinoa yı denedim bugün
Şey kara buğdayı nerden aldiniz acaba ? Karbonhidratı kismayi düşünüyorum aslında karabuğday in karbonhidrat değeri çok mu yüksek ? Ve tadı acaba nasıl yenilebilir gibi mı ? Siz hangi öğünde tuketiyorsunuz acaba zayiflamaniza katkısı oldu mu :) ay çok soru sormusum pardon :)Kinoaya alternatif olarak karabuğdayı kullanıyorum
Pilavı,salatası,çorbası gerçekten doyurucu oluyor
Her gün bir öğünde kullanıyorum ben ya
Ben de tokluk hissi için almıştım, bi de sağlıklı yani. Ama maalesef tok mok tutmadı.Hain aktar bi de komşu olcak. M harfi ile başlayan marketten mı aldınız ? Kinoa nasıldı ya benim tok olmam lazım ya bi suru fazlalığım var cildircam kinoa tok tuttu mu barı :)
Migrostan aldım bugün. Sıcak suyunu da kattım. Yarın deneyeceğimŞey kara buğdayı nerden aldiniz acaba ? Karbonhidratı kismayi düşünüyorum aslında karabuğday in karbonhidrat değeri çok mu yüksek ? Ve tadı acaba nasıl yenilebilir gibi mı ? Siz hangi öğünde tuketiyorsunuz acaba zayiflamaniza katkısı oldu mu :) ay çok soru sormusum pardon :)
Kara buğday diyete uygun mu acaba :) benim tok hissetmem lazım ama nasıl yapicam bilmiyorumKinoayı sıcak suda az bekletip sonra da haşlıyormuşuz ya. Ben daha önce yanlış tüketmişim
Tok tutuyor galiba. Takviye olarak kara buğday da aldım.