Kına Gecesi kınamın olacağı mekan buyrun bakın kızlar

tatlım oncelıkle tebrık ederım ömür boyu mutluluklar diliyorum. bende nısanım ıcın burayı tuttum. benımkı aralıkta olucak senınkı ne zmn acaba bıde ben forumda bı arkadasla konusmustum bı ara tam hatırlamıyorum ama sanırım sendın kına ıcın tuttum falan demıstı

çok teşekkür ederim tatlım bende seni tebrik ederim bir yastıkta kocayın inşallah amin..(nişanın olucak ama olsun)benim kınam 8 haziranda olucak tatlım evet benle konuşmuştun..

çok teşekkür ederim tatlım bende seni tebrik ederim bir yastıkta kocayın inşallah amin..(nişanın olucak ama olsun)benim kınam 8 haziranda olucak tatlım evet benle konuşmuştun..

kaca anlastınız tatlım gercı hafta ıcıymıs senın kı ama olsun. bu arada omur boyu mutluluklar

arkadaşımda kınasını buna çok benzer bi yerde yapmıştı ve osmanlı kıyafetleri giyilmişti gelin ve yakın akrabalar tarafından .. ambians çok hoş oluyo .. oynarken biraz değişiyo tabi ama olsun hayırlı olsun canım inşallah çok güzel olur kınan.. Allah mesut etsin b ömür boyu :123:

merhaba Allah mesut etsin mekanın yerini öğrenebilirimiyim.

arkadaşım salonun adı yıldırım düğün sarayı salon yakut.2 adet salon var orda üst kat salon zümrüt.biz 22 eylül için orayı tuttuk.bu salonda güzel ama zümrütte hiç kolon yok dekorasyonu da biraz daha ağır aşağıdaki linkten bakabilirsin.

Yldrm Dn Salaonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…