• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kınam ve düğünüm..

ewlencegınız warmıs cnm gozelrınız ne kadar benzıyor maasalah sızee:nazar::nazar:

ay canım ikinizinde gözleri çok güzel bebeğiniz allah bilir ne tatlı olacak bir ömür boyu mutlu olun inşallah :)

çooooooook teşekkür ederim bebeğim..o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor..bende eşimle bazen konuşuyorum acaba çocuğumuz nası olur diye..sağlıklı olsunda gerisi boş..:70: :71:

ewlencegınız warmıs cnm gozelrınız ne kadar benzıyor maasalah sızee:nazar::nazar:

çok teşekkür ederim tatlımm..o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor.. :70 :71: Allah'ım herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip etsin inşallah..

eminim çoçuklarınız çok güzel olacak =)) maviş maviş gözleri olur kesin =))

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bizde çok merak ediyoruz tatlımmm..o günlerde gelir inşallah..buraya bebişimin fotoğrafını da koyarım..

İnşallah canım inşallah..Bu arada çok güzel bir gelin olmuşsun, allah bir yastıkta kocatsın

önce kınalığına bayıldım dicektim , sonra gelinliğini görünce ikisinde bayıldığımı fark ettim :)

ikiside birbirinden güzel, özellikle kınalığın çok sıradışı ve ben bayıldım :) mutluluğunuz daim olsun...

önce kınalığına bayıldım dicektim , sonra gelinliğini görünce ikisinde bayıldığımı fark ettim :)

ikiside birbirinden güzel, özellikle kınalığın çok sıradışı ve ben bayıldım :) mutluluğunuz daim olsun...

çok teşekkür ederim tatlım AMİN hepimiz için inşallah :70: :71:

Allahım hepimize güzellikler versin inşallah..

Çok güzel bir gelin olmuşsun :) damatta uyumlu sana :) sizin çocuğunuz güzel olur güzeeeelll :)))

Allah bir yastıkta kocatsın :) Mutluluklar, gülücükler, tümm güzellikler yuvanızdan eksik olmasın inşaAllah :)) Evlenesim geldi valla :)) (hoş gitmiyorda zaten :p )

Back
X