kınam ve düğünüm..

AYY şok oldum yaa. iki resimde aynı benn. ikizim gibisin. şok oldum. bi an boş bulundum dedim aa ben miyim bu? :KK70: arkadaşlarıma diyim ki kına geceme bakınn. kandırıyım onları. :KK70::KK70:
Mutluluklarr canımmm...

hadi ya ay merak ettim ben sizi çok teşekkür ederim tatlımm:KK70::KK71:

ayy kına kıyafetinize bayıldım yaaa çok farklı ççok hoşşş bende böyle değişik bişeyler istiyorum aslında :KK70: bu arada Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuz daim olsunn :)))

ayy kına kıyafetinize bayıldım yaaa çok farklı ççok hoşşş bende böyle değişik bişeyler istiyorum aslında :KK70: bu arada Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuz daim olsunn :)))

çok teşekkür ederim tatlım bende bindallı yerine böyle değişik birşey istiyordum hep ve buldum ..Allahım hepimizi mutlu etsin :KK70: :KK71:

kına kıyafetin çok hoş olmuş.gelinliğinde çok yakışmış.bence röfle sana yakışmış.ben sarı sevdiğim için çok yakıştırdım.herşeyin çok güzel.tüm güzellikler senin olsun.mutluluklar

bende istiyorum bu kına kıyafetinden hint modeli harika ya değişikliği severim bende acaba bulabilirmiyimki..bulamazsm yolla diyicm nerdyse off..maşllah çok yakışmş sanada..mutluluklr.

kına kıyafetin çok hoş olmuş.gelinliğinde çok yakışmış.bence röfle sana yakışmış.ben sarı sevdiğim için çok yakıştırdım.herşeyin çok güzel.tüm güzellikler senin olsun.mutluluklar

çok teşekkür ederim tatlım beğendiğine çok sevindim..bazı arkadaşlar röfle yakışmamış bazı arkadaşlar da bunun içinde sende varsın yakışmış diyorlar bilemedim..inşallah tüm güzellikler hepimizin olur tatlım.. :KK70: :KK71:

bende istiyorum bu kına kıyafetinden hint modeli harika ya değişikliği severim bende acaba bulabilirmiyimki..bulamazsm yolla diyicm nerdyse off..maşllah çok yakışmş sanada..mutluluklr.

beğendiğine çok sevindim tatlımm çok teşekkür ederim..ben hintlilerden aldım fuardan takılarımı falan..inşallah sana benden daha çok yakışır tatlım.. :KK70: :KK71: hepimiz mutlu olalım ki..

Allah mutluluğunuzu bozmasın :nazar::nazar::nazar:

eee 6 ay olmuş evleneli,bebiş var mı yolda :KK49:

(ay meraklı teyzeler gibi sordum :KK37:)

ay canım ikinizinde gözleri çok güzel bebeğiniz allah bilir ne tatlı olacak bir ömür boyu mutlu olun inşallah :)

X