kınam ve düğünüm..

diğer fotoğrafları aldığımda yükleyeceğim canlar..

Maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun.. Birbinizede çok yakışmışsınızz...:nazar:
Ömür boyu mutluluklar diliyorum:KK16:

Maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun.. Birbinizede çok yakışmışsınızz...:nazar:
Ömür boyu mutluluklar diliyorum:KK16:

çok teşekkür ederim bitanem o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor..aminn hepimiz ömür boyu eşlerimizle birlikte olalım..

Allah mutluluğunuzu daim etsin, çok güzel olmuşsunuz.

amin bitanem o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyorrr

ve dış çekim fotoğraflarımız elimize ulaştı..taze taze paylaşmak istiyorum..

Eklentiler

• $1 copy.jpg
    $1 copy.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $2 copy.jpg
    $2 copy.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $3 copy.jpg
    $3 copy.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $4 copy.jpg
    $4 copy.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $5 copy.jpg
    $5 copy.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $6 copy.jpg
    $6 copy.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $7 copy.jpg
    $7 copy.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $8 copy.jpg
    $8 copy.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 95
  • $9 copy.jpg
    $9 copy.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $10 copy.jpg
    $10 copy.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 83
çok güzelsiniz, birbirinize çok yakışmışsınız, pozitif elektrikle yüklendim bir anda resimlere bakınca :) birlikte huzurlu bir ömür geçirirsiniz umarım

çok güzelsiniz, birbirinize çok yakışmışsınız, pozitif elektrikle yüklendim bir anda resimlere bakınca :) birlikte huzurlu bir ömür geçirirsiniz umarım

çok teşekkür ederim tatlım utandım güzel sözleriniz karşısında:78: amin hepimiz için geçerli..:KK70::KK71:

Son düzenleme:
çok yakında albümümüz elimizde olucak..birkaç tane fotoğrafı tekrar düzelttireceğiz..

kınalığına bayılmıştımki, gelinlikte bittim :nazar: herşeyin çok güzel. ömür boyu mutluluklar...

canim cok tatli olmussn.mutluluklar diliyorm

çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliğinden kaynaklaanıyor:KK70::KK71:

kınalığına bayılmıştımki, gelinlikte bittim :nazar: herşeyin çok güzel. ömür boyu mutluluklar...

çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor amin hepimiz için geçerli..:KK70::KK71:

X