Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kınam için abiye bulamıyorum

hasret1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
44
0
36
İstanbul
Kızlar kınam için abiye bulamıyorum anadolu yakasında heryeri doılandım nerdeyse karsıda bakıcam yarın bilen mekan ve yer sölesin bugun de bakırköydeydim ama burdada aynı şeyler var ve pahalı, osmanbey falan diyorlar buralar ve civarı hakkında bilgisi olan varmı?

kadıköye baktınmı canımm..altıyolda abiye pasajı var çok güzel şeyler var ordada :))

ümraniyeye git canım magaza kaynıyo özellikle fatih ve ümraniyedeki wella magazasında inanılmaz ucuz

Abiye işi tamamiyle problem. Hele bir de kapalıysanız sorma gitsin. Bende nişanlık alırken Ümraniye, Pendik, Eminönü, Fatih sırasıyla gezdim. Sonunda Pendik' ten aldım. Kına elbisemi de Ümraniye' den aldım. Genelde modellerin geneli aynı. Kısacası fazla dolaşmayın derim. Anadolu yakasındaysanız Pendik ve Ümraniye yeterli.

Kadıköy ve Pendik'te bir çok yer var. Sadece Narin Moda Evi'de mint yeşili prenses elbisesi beğendim. O da kiralık 1.450 - satılık 1.950 ( Ümraniye'de nerelere bakabilirim? Ve Eminönü tarafında daha ucuzdur diyorlar. Artık dolaşmaktan yoruldum (

Canım bence eminönüne hiç gitme oraya hiç güzel şeyler yok bende nişanlık bakarken ümraniye çarşısında çok şık kırmızı bir elbise gördüm ona bakabilirsin :)oraya çeşit çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…