Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakınalı saça boya tutar mı? yardım edin.
merhaba arkadaşlar.
bundan bir buçuk ay kadar önce saçlarıma hayatımda ilk defa yeşil olan kınadan yaktım.
şu an saçlarımı boyamak istiyorum. kına hala var gibi ama o kadar belli olmuyor.
acaba boya tutar mı?
pek çok kişi boya tutmaz anca kesince gider dedi :bbo:
canım hemen hemn aynı konuyu açmışız bnde burda bi kaför arkkadaşa sordum o kyu bi rengi iki üç defa yaparsan tutar dedi. bnm bildiğim kadaryla kına hiç bi şekilde saçtan çıkmıyo ancak saçın uzamasıyla kendi saçımız geliyo ya alttan o şekilde atıyo kendini. benm saçım belimden aşağıda çok uzun ben 1 cm bile kestirmeye kıyamıyorum o yüzden koyu renge boyamayı düşünüyorum yada beklicem artık çıkana kadar
bende kına yaktım saçıma 2 sene once. Uzunda saçlarım çok, sonra boyamak ıstedim.
kuaforumde çok ıyıdır.açıkca herseyi soyler. 1 sene bekle derim akıyo zamanla. şimdi boyama hem yıpranır hemde ıstedıgın rengi alamazsın.
Organik boya mı ol olur ya hiç bir boyanın organik olduğunu sanmıyorum varsa bi marka benim bilmediğim söylerseniz sevinirim. Ayrıca yaklaşık 5 ay önce bende yakmıştım şimdi boyatmak istiyorum ama tutmamasından korkuyorum tutmamasından geçtim yanmasından daha çok korkuyorum.
Ben de yeşil kına yakmıştım. Zamanla beyazlarım turuncu olunca boyaya dönmek istedim yaptım oldu. Nasıl yaptığımı bloğumda anlattım. x-madame.blogspot
Nasıl yapacağım diye düşünenlere faydası olabilir