Saç Rengi ve Saç Boyama kınadan dönmek isteyenlere(açıcı ile elde edilen renk)

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
0
Yer
Afyon
kızlar dün denemek için saçımın azını oriyalle açtık sonuç bu oldu isteyenlere paylaşıyım dedim
61789351.png

kınayı acınca boya tutar mı??:uhm: bide oriyalle saçı yıpratır mı?

bence açıldıktan sonra boya da tutabilir..ama orial kesinlikle saçı çok yıpratacaktır..hele de komple bütün saça sürünce :(((

ewet azıcık yerde bile saçım naylon gibi olduğunu hissettim kızlar yıpratacağa benziyo birde üstüne boya tutarda ala bele olur mu o kadarını bilmediğim için cesaret edip açamıyorum

Zaten sarı saç için de oryel kullanılıyor, yani çok da kötü bir madde değil. Evet yıpratıyor ama eğer güvenilir iyi bir kuaför elinde yapılırsa mümkün mertebe en az hasarla atlatılabilir. Ben saçımı sarı yaptırırken de fark etmiştim iyi kuaförde o naylonlaşma ve uzayıp kopma olayı en az düzeyde oluyor. Yaptıracak olursan umarım oryelden sonra istediğin tonu da tutturursun alkisalkisalkis

benimde saçımda kına vardı oryalle açtılar uzuuun saçlarım kısacık oldu çünkü lastik gibi koptular.:gitme:

benimde saçımda kına vardı oryalle açtılar uzuuun saçlarım kısacık oldu çünkü lastik gibi koptular.:gitme:

hadi ya inanırım valla çünkü benimde azcık yerde bile naylon oldu tümünü hiç yapmayım en iyisi

valla en sonunda dayanamadım aldım koyu kestane boyayı bir güzel boyadım tüm kınam kapandı kızlar en azından kızıldan kurtuldum

kurtulduğuna sevindim bende şu mavi siyahtan bi kurtulsam.

merhaba arkadaşlar.. ben saçımın alt kısmından 2 tutama kına sürdüm ama çok fazla durmadann 2-3 saat içinde yıkadım zaten renk de tutmadı hiç.. saçım aynı kendi rengindee hafif bi ışıltı bile yok zaten ben denemek için yapıp vazgeçiverdim birden :)
şimdi acaba boya yapsaam o kınalı kısımlar bende de tutmaz mı? yanı kına sadece sacla temas ettı dıye, tutmamış olsa bile boyanın tutmasını engeller mi? ona göre boyatıcam saçlarımı ve o 2 tutam da saçma sapan kalmasın istiyorum :D
cevaplar için şimdiden teşekkürler

Back