Kına Gecesi Kınada Muhteşem Yüzyıl esintisi

buarada bu aksesuarları nereden bulabiliriz acaba . netten sipariş edebileceğimiz yerler var mı biliyomusunuz arkadaşlar?

buarada bu aksesuarları nereden bulabiliriz acaba . netten sipariş edebileceğimiz yerler var mı biliyomusunuz arkadaşlar?

Netten bu dizide kullanılan aksesuarların birebir tasarımlarını yapan bu sitede de muhteşem yüzyıl taçları konusu bulunan biri var istersen arayıp bulabilirsin.

kapalı çarşı da buluruz gibime geliyor ya. benim düğün ağustosta olcak. doğal olarak kınada hava sıcak olcak. hem bu şekilde giyinmek istiyorum hem de sıcaktan pişer miyim bilmiyorum. tabi kına izmir'de olcak. çok sıcak oralar

Benim düğünüm de haziran sonunda. Kına salonda olacağı için ben de aynı şeyi düşünüyorum. Havanın sıcak olması nedeniyle ve çok hareket edileceği için çok bunaltır mı acaba sıcakta bu kıyafetler diye düşünmeden edemiyorum. :26: Fakat Kına gecemde bu şekilde osmanlı-saray konsepti olmasını da çok istiyorum. Gülü seven dikenine katlanır artık kızlar, napalım... Buarada bu taçları ben de araştırmıştım epey, gittigidiyorda satışa sunan birkaç satıcı vardı bir göz atın isterseniz.

Son düzenleme:
Kızlar ben kına gecem ıcın farklı bır bındallı dusundum hatıce sultan ın gelınlığını bındallı olarak dıktırıyorum emınönünde o tarz kumaslar satan yerler buldum sızde dusunebılırsınız

annem gelinlikçi allah nasip ederse kınamda bu tarz bişey dikip hatice sultanın başındaki taçtan tasarlatcak o günler gelsin bi an önce yaaa :))

Bu başlığı şimdi gördüm ve sana sonuna kadar katılıyorum..
Yaklaşık 2-3 aydır ben kınamda hem abiye hem bindallı giymem diyerekten ikisinin harmanlanması -yani bu tarz şeyler- arayışlarındayım..
Düğünüm eylülde, inşallah istediğim gibi bir şey giyerim..

bende aynı şeyi düşünüyorum arkadaşlar kıyafeti kendim tasarlıcam.hem bindallı hem abiye giymek istemiyorum kına da abiye gibi bi bindallı elbise tasarlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…