• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınada Muhteşem Yüzyıl esintisi

bu kıyafetlere benzer bi model fatih ihya giyim vitrinde görmüştüm, tabi böyle güzel değiller ama eminönünde binlerce aynı çeşitten farklı bindallıdan ziyade bunlara benziyor, biraz oynaması zordur bence hoplayıp zıplayamaz insan biraz kabaydı sanki ama başka zaman da giyilir belki

:3:

tek kelimeyle muhteşem ötesi sadece başındaki boncuklu şeyleri takmazdım ama gerçekten canım kaldı yaa diktiricekmisin canım kız tarafı mı erkek tarafımı karşılıo masrafı

ilerde evlenirsem ve farklı bi model görmezsem mutlaka böyle bişey diktirmeyi düşünüyorum. evet normalde erkek tarafının karşılaması lazım masrafı kınayı kız tarafı yapıyo ama kınada giyilicek olanları erkek tarafı alıyo

bursada bunların kiralamasını yapıyorum satılık isteyenlere de yapılabilir özelden mesaj atabilirisniz internet adresini ve face sini yazarım bakarsınız.

Ben öğrenebilir miyim ? Kınamda Osmanlı kaftanı giymek istiyorum.Bursadaki tanıdıklarımıza sorduk haber bekliyorum.Sizden de adres alabilirsem mutlu olurum.Teşekkürler.

Ben de büyük hallerini paylaşayım bari...

muhtesem_yuzyil_dugun_006_29723_6995425.jpg

07f5c04b.jpg

41169b01.jpg

aa96a2d1.jpg

Bu tarz bir kıyafet hazır bulunamaz. Diktirilse de gelinlik fiyatında olur...

bu kıyafeti diktirmek isteyenlere fikir olur diye söylüyorum, hatice sultanın kırmızı elbisesini kına gecemde giymeyi çok istiyordum. istanbul şirinevlerde fiyatını sorduğum gelinlikçi bana ben uğraşamam emeğime değmez, 1.000 TL nide alırım bisürü malzeme ve kumaş almam gerekiyor gibi enteresan bi açıklama yaptı. bende kızdığım için diktirmekten vazgeçtim.

birebir aynılarını bulamadım ama çok benzer osmanlı tarzı işlemeler ve kumaşların kullanıldığı tek yer buldum kapalıçarşıda kaftan diye bir yer. kuyumcuların olduğu yerde kiralık olarak dikiyorlar benim siparişimi 1 ayda hazırladılar depozit veriyorsunuz kaftanı teslim ederken bir kısım iade ediliyor aklınızda bulunsun internet adresi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama zaten google'a yazınca çıkıyor

birebir aynılarını bulamadım ama çok benzer osmanlı tarzı işlemeler ve kumaşların kullanıldığı tek yer buldum kapalıçarşıda kaftan diye bir yer. Kuyumcuların olduğu yerde kiralık olarak dikiyorlar benim siparişimi 1 ayda hazırladılar depozit veriyorsunuz kaftanı teslim ederken bir kısım iade ediliyor aklınızda bulunsun internet adresi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama zaten google'a yazınca çıkıyor

merhaba merak ettim fiyatı ne kadar? Yaptılar teşekkürler:71:

Bunu beğendim bence hoş olmuş, fiyat da makul.

İşçiliği ve fiyatı biraz arttırıp içteki kıyafetin önü şöyle basma düğmeli olsa ve yaka v değil de biraz daha göğsü kavrayacak şekilde yuvarlak gitse tam süper olacakmış :D

Son düzenleyen: Moderatör:
bursada bunların kiralamasını yapıyorum satılık isteyenlere de yapılabilir özelden mesaj atabilirisniz internet adresini ve face sini yazarım bakarsınız.
merhabalar. benim de kınam 20 ekimde olacak ve bu kıyafetten kiralamak istiyorum nerede bulabilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz. mail adresimi gerekirse size gönderebilirim. şimdiden teşekkürler

özelden msj gönderemiyormuşum buradan yazmamın bir sakıncası olmaz heralde :3:
toplamda 400tl ödedim kaftanı iade ederken 250tl geri veriyorlar yalnız sıkı takip etmeniz gerekiyor ben bir kaç sorun yaşadım o telaşta inanın çekilmiyor son günlerde teslim almayın ve muhakkak birebir gidip siz giyerek teslim alın beden ve şalvarın boyunda 2 kere hata yaptılar çünkü.devamlı arayarak takip edin.onun dışında işlemeleri kumaşı süperdi

Sanıyorum ki bu bayan fikrimi uygulamış:

Fotoğraflar Gülistan İlhan adlı fotoğrafçıya ait.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back