Soru bana mı cnm tam anlamadımm daa:44:
valla kim diktirmei düşünüyosa canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soru bana mı cnm tam anlamadımm daa:44:
valla kim diktirmei düşünüyosa canım
Paylaşım için teşekkürler..
Dizide gördüğümden beri hep aklımdaydı bu...
Harikaa... Kaydettim resimleri...
Bindallımı özel diktirebilirsem bu modeli göstericemmm...![]()
tek kelimeyle muhteşem ötesi sadece başındaki boncuklu şeyleri takmazdım ama gerçekten canım kaldı yaa diktiricekmisin canım kız tarafı mı erkek tarafımı karşılıo masrafı
kızlar nasıl buluruz böyle kıyafetleri acaba?hepsi çok hoş şeyler valla...![]()
bursada bunların kiralamasını yapıyorum satılık isteyenlere de yapılabilir özelden mesaj atabilirisniz internet adresini ve face sini yazarım bakarsınız.
Ben de büyük hallerini paylaşayım bari...
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu tarz bir kıyafet hazır bulunamaz. Diktirilse de gelinlik fiyatında olur...
birebir aynılarını bulamadım ama çok benzer osmanlı tarzı işlemeler ve kumaşların kullanıldığı tek yer buldum kapalıçarşıda kaftan diye bir yer. Kuyumcuların olduğu yerde kiralık olarak dikiyorlar benim siparişimi 1 ayda hazırladılar depozit veriyorsunuz kaftanı teslim ederken bir kısım iade ediliyor aklınızda bulunsun internet adresi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama zaten google'a yazınca çıkıyor
merhabalar. benim de kınam 20 ekimde olacak ve bu kıyafetten kiralamak istiyorum nerede bulabilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz. mail adresimi gerekirse size gönderebilirim. şimdiden teşekkürlerbursada bunların kiralamasını yapıyorum satılık isteyenlere de yapılabilir özelden mesaj atabilirisniz internet adresini ve face sini yazarım bakarsınız.