• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kınada giymek için elbise :)

arzacar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
27
0
286
38
Bursa
Selam Kızlar,

Kınada giymek için elbise bakınırken iki model buldum, yorumlarınızı bekliorum ;)

açık pembe olan modeli daha çok beğendim, ama beyaz tenli olduğum için diğer fuşya olan renk daha çok yakışır bana die düşünüyorum :D

Eklentiler

• $pembe nişanlık.jpg
    $pembe nişanlık.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 126
  • $fuşya nişanlık.jpg
    $fuşya nişanlık.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 362
Bencede canım açık pembe daha güzel. istersen o modeli fuşya yaptırırsın,
ama bu rengiyle süper gözüküyor..

Canım ikiside çok güzel hem renk hem model açısından. Eğer açık tenliysen fuşyayı tercih etmelisin..

Birde diktirecekmisin bu modelleri? Nerden bulduğunu öğrenebilir miyim bu kıyafetleri? Bende harıl harıl nişanlık arıyorum da :kedi:boshayallersmile

Evet canım, diktirmeyi düşünüyorum. Nişanlığımı da modeli beğendikten sonra diktirmiştim aynı yere...

Defne Moda Evi sitesinde bulabilirsin, ayrıca az önce baktım 2010 Katalog çekimlerini de eklemişler siteye çok güzel modeller var :))

ıki model de kına için giyilebilir. Fuşya olan biraz daha güzel sanki.
Ama fuşye renk tenine daha iyi gidecekse bence de en azından o rengi tercih et.

evet, tenime fuşya daha çok gider diye düşünüyorum, bakalım başka modellere de bakacağım zaman var nasılsa :)

Cevabın için teşekkür ederim...
Ama sanırım bu defne moda evi İzmirde.. Ben İst'dayım.. Burda bu tarz güzel tuvaletler göremedim pek :/ fiyatları nasıl peki bilgin var mı? özel dikimler pahalı oluyor diye duymuştum. Uyguna geliyorsa bi çılgınlık yapıp günübirlik izmire gelebilirim sırf o fuşya elbise için :utangac:

Evet bu modaevi İzmir'de ancak şehir dışında çalıştığı firmalar oluyor, mesela ben bursa'dayım burda bi mağazayla çalışıyorlar. Ben 5 ay önce nişanlık bakmıştım bi modele 975 demişti ama 675 e kadar indi...

İstanbul'da da çalıştıkları mağazalar mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bence sen ilk önce izmirdeki merkezi ara istanbulda çalıştıkları mağaza var mı die öğren ona göre izmire gitmek yerine ist daki mağazaya gidersin canım ;)

Canım çok teşekkür ederim.. Dediğin gibi yapayım yarın arayayım bu moda evini en iyisi :kedi::1hug:

Back